Enodelne kopalke so vedno prava in modna izbira

Enodelne kopalke so sinonim za prefinjenost in eleganco na plaži. S svojim največkrat enostavnim, a prefinjenim dizajnom so primerne za vsakogar, ki si želi bodisi klasičen ali moderen videz. Za izdelavo enodelnih kopalk proizvajalci danes pogosto uporabljajo čvrste in hitro sušeče materiale, ki te posledično naredijo tudi izjemno funkcionalne. Zanje velja, da prsim in telesu pogosto nudijo boljšo podporo kot klasični bikini, zaradi večje pokritosti pa so kot take tudi idealne za aktivne plavalke. Enodelne kopalke so s svojimi res zanimivimi, modnimi in premišljenimi kroji odlične za različne tipe postave, saj pomagajo poudariti najboljše lastnosti in skriti morebitne pomanjkljivosti.

Najbolj modne in tudi funkcionalne enodelne kopalke najdete v Nami na oddelku perila, med drugim asimetrično oblikovane kopalke in kopalke z draperijo, ki veljajo za enega ključnih trendov tega poletja. Pa retro enodelne kopalke z visokim pasom, kroji iz 50. in 60. let ter kopalke z nostalgičnimi vzorci. Sezono 2024 bodo poleg večno modnih črne, temno modre in rjave zaznamovale tudi živahne barve, kot so opečnato rdeča, koralna in rumena ter pastelni odtenki v barvi sivke. Enodelne kopalke s cvetličnimi in tropskimi vzorci bodo ustvarili igriv in svež videz, ki je popoln za poletne kombinacije z oblačili za na plažo.

Model nosi enodelne kopalke Twinset 119.00 EUR.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Enodelne kopalke Yamamay
69,95 €
Enodelne kopalke Yamamay
69,95 €
Enodelne kopalke Triumph
95,00 €
Enodelne kopalke Benetton
69,95 €
Enodelne kopalke Esprit
65,99 €
Enodelne kopalke Lisca
69,90 €
Enodelne kopalke Palmers
119,00 €
Enodelne kopalke Gisela
39,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno