Za vas smo poiskali najlepše modele enodelnih kopalk

Kar nekaj sezon smo v ospredje postavljali bikini in izključno le dvodelne kopalke. Sedaj pa je končno prišel čas, da se vrnemo k svoji prvi veliki ljubezni: enodelnim kopalkam! Enodelne kopalke zagotovo niso iz mode. V zadnjih letih so se izpopolnile in vzpostavile svoje trende, od modelov, izrezov, do naramnic, barv in tkanin. So izjemno udobne in praktične, vendar pa se še vedno večina žensk boji, da jim enodelne kopalke ne bodo pristajale, saj naj ne bi poudarile njihove silhuete na pravih mestih.

To je popolnoma neresnično, saj lahko v ponudbi najdeš enodelne kopalke, ki bodo pristajale prav vsaki postavi. Te klasične ženske kopalke so v zadnjem času postale trend, saj so v ponudbi različni moderni stili, od globokega V izreza do odprtega hrbta, brez naramnic, z volančki ter s seksi prosojnimi, svetlečimi ali čipkastimi detajli. Enodelne kopalke so na voljo tudi v različnih barvah in vzorcih, zato pristajajo res vsaki ženski, ne glede na njen tip postave in stil. Ravno zaradi tega postajajo enodelne kopalke vse bolj priljubljene, saj lahko z njimi izgledaš še kako glamurozno.

Če so tudi vam bolj všeč enodelne kopalke, je to pravo poletje za vas! Izbrali smo najlepše modele enodelnih kopalk, ki jih lahko oblečete za na plažo.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Kopalke enodelne Yamamay
59,95 €
Kopalke enodelne Emporio Armani
141,90 €
Kopalke enodelne Karl Lagerfeld
139,00 €
Kopalke enodelne Calvin Klein
149,90 €
Kopalke enodelne Triumph
100,00 €
Kopalke enodelne Etam
54,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Nika Papež

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno