Enodelne kopalke po vaši meri

Če jih še niste vzljubile, jih boste mogoče prav po tem prispevku. Enodelne kopalke še zdaleč niso zgolj kopalke, ki vam pomagajo ‘ukrotiti’ obline, to poletje namreč v kombinaciji z oblačili osvajajo tudi modna prizorišča stran od plaž in bazenov. V tej zgodbi so še zlasti priljubljene kopalke z izrezi oziroma prepletanjem vrvic na hrbtu, saj dejansko delujejo kot nadvse trendni bodiji. Poleg izrezov so tokrat aktualni še cvetlični potiski, športni in romantični detajli ter enobarvni modeli v črni in temno modri barvi.

Nasveti, ki jih velja upoštevati pri nakupovanju enodelnih kopalk.

  1. Če imate večje prsi, vaše enodelne kopalke nujno potrebujejo košarice. Te so lahko skrito všite ali v obliki vidnih penastih košaric. Različice s šivom pod prsmi nudijo premalo opore. Prav tako se izogibajte enodelnim kopalkam, ki se zavezujejo okoli vratu, saj so te veliko manj udobne kot tiste z dvema naramnicama.
  2. Bodite pozorne na višino izreza pri nogah. Višji je ta, večja verjetnost je, da vam bodo kopalke lezle med ritnice.
  3. Če so vam enodelne kopalke pri pomerjanju za odtenek prevelike, je bolje izbrati model v manjši številki. Mokre kopalke se namreč še dodatno raztegnejo.
  4. Če želite z enodelnimi kopalkami učvrstiti obliko telesa, izberite modele iz res čvrstega in manj raztegljivega materiala. Večina takih kopalk ima na ‘kritičnih’ predelih največkrat dvojni material, notranji za oblikovanje postave ter material, ki ga vidimo na površini.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Kopalke enodelne Esprit
69,99 €
Kopalke enodelne Lisca
64,90 €
Kopalke enodelne Calvin Klein
84,90 €
Kopalke enodelne Yamamay
59,95 €
Kopalke enodelne Tommy Hilfiger
89,90 €
Kopalke enodelne Benetton
49,95 €
Kopalke enodelne Triumph
99,95 €
Kopalke enodelne Marc O’Polo
99,95 €
Kopalke enodelne Seafolly
142,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno