Enobarvna moška srajca je pomemben del moške garderobe

Ne glede na to, ali je vaš stil oblačenja poslovno formalen ali športno sproščen, je enobarvna moška srajca pomemben del moške garderobe. Velja pravilo, da naj bi imel moški sedem enobarvnih srajc, dve od teh naj bi bili beli (ena je bolj slovesna, druga manj formalna), dve svetlo modri različnih odtenkov, ena siva ter dve v izbranih modnih odtenkih sezone (npr. temno modrem, rožnatem, ciklamnem).

Slednje so po navadi manj formalne in se lepo podajo k džinsu in suknjiču bolj sproščenega kroja. Ker enobarvne srajce lahko nosite s kravato ali brez nje, je pomembno, da izberete modele, ki vam omogočajo takšno in drugačno nošnjo. Praviloma se srajca z ovratnikom z gumboma oziroma srajca z naprsnimi žepi ne nosi s kravato. Takšne srajce veljajo za manj formalne oziroma športnoelegantne. Kravate ne potrebujejo niti srajce, ki imajo nastavek za ovratnik in notranji del zapestnika druge barve oziroma v drugem vzorcu. Formalne enobarvne srajce, ki jih nosite s kravato, pa naj bodo vedno svetlejše od kravate.

Pozornost namenite tudi materialu. Zelo dobra izbira so srajce, ki poleg bombaža vsebujejo še elastan. Tovrstne srajce so bolj udobne za nošnjo (še zlasti če je kroj bolj oprijet) in se tudi manj mečkajo.

Veliko ponudbo moških enobarvnih srajc boste našli na moškem oddelku v 2. nadstropju Name.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Pierre Cardin

Srajca Olymp.
69,95 €
Srajca Olymp.
59,95 €
Srajca Olymp.
79,95 €
Srajca Olymp.
59,95 €
Srajca Casa Moda.
62 €

Aktualno