Emporio Armani za moške s slogom, – 50 % ugodneje

Začetek leta s sezonskimi popusti poskrbi za mnoga presenečenja, saj lahko prva dva meseca leta še vedno aktualne kolekcije jesen in zima, nakupujete tudi do – 50 % ugodneje.

Giorgio Armani je modna legenda. Za vse čase. Nekaj let nazaj se je šušljalo, da je vendarle našel svojega naslednika v mladem italijanskem oblikovalcu, a se je na koncu odločil, da bo glavni pri vseh svojih znamkah do konca svojega življenja. Perilo znamke Emporio Armani lahko v času sezonskih popustov nakupujete – 50 % ugodneje.

Za znamke tega oblikovalca (Giorgio Armani, Emporio Armani, Armani Privé, Armani Exchange, Emporio Armani Kids …) so značilni prefinjenost, kakovostni materiali, večni kroji, eleganca.

Vse te lastnosti se opazijo tudi v znamki Emporio Armani. Že dlje časa nosim boksarice te znamke in bolj mehkih še nisem nadel nase. Glede na mehkobo, trajnost in dizajn, Emporio Armani spodnje perilo niti ni drago. Njihove spodnje majice pa so vselej ukrojene tako, da so bolj seksi kot pri drugih znamkah.

Kar je še posebej zanimivo, je, da eleganca in večni slog vejeta tudi iz Emporio Armani kopalk. Tiste, ki so danes na trgu in modne, bodi moški z okusom in slogom lahko nosili tudi čez 20 let, pa nihče ne bo opazil, da so starejšega datuma.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Spodnje hlače slip Emporio Armani
27,90 €
Spodnja maja z naramnicami Emporio Armani
39,90 €
Kopalke Emporio Armani
65,90 €
Spodnje hlače boxarice Emporio Armani
38,90 €
Spodnje hlače Emporio Armani
37,90 €
Kopalke Emporio Armani
55,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Emporio Armani

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno