Elvio Zanon, obutev, ob kateri boste hotele nositi mini krilo

Blagovna znamka, ki jo je leta 2012 ustvaril Elvio Zanon, je rezultat desetletij raziskovanja oblikovanja, mode in arhitekture z namenom redefiniranja kriterijev sodobnega, a kljub temu ženstvenega stila. Izhajajoč iz globokega poznavanja tradicije, je Elvio Zanon želel premakniti meje v smislu materialov in struktur, združiti nove tehnologije z orientalskimi in skandinavskimi vplivi, ne da bi pri tem izgubil lekcijo velikih mojstrov italijanskega oblikovanja.

Nastala je blagovna znamka obutve z avantgardnim, urbanim in minimalističnim značajem, ki je ne morete spregledati. Vsak par čevljev Elvio Zanon pa ob polni obliki ponuja tudi užitek pri hoji. Letošnja kolekcija zimskih gležnjarjev tako ostaja prepričljivo ženstvena in modna. V skrbno dodelani kombinaciji združujejo sodobne linije z brezčasnim elegantnim šarmom mokasink. Odkrijte barvne različice v kameljih odtenkih, črni in globoko modri barvi in izberite tisto, ki se poda k vašim bonton mini oblekam, toplim plaščem in sedemosminskim hlačam (škoda bi bilo namreč s predolgimi različicami skriti tako lepo obutev).

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Gležnjarji Elvio Zanon
204,50 €
Gležnjarji Elvio Zanon
188,50 €
Gležnjarji Elvio Zanon
188,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Elvio Zanon
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno