Elixirs&Co: Bachove esence v sinergiji z eteričnimi olji

Poznate Bachove kapljice? To so posebni eliksirji, ki temeljijo na 38 rastlinah, za katere je angleški zdravnik dr. Edward Bach ugotovil, da imajo blagodejen učinek na zdravje telesa in duha. Dr. Bach je svoje znanje prenesel na učence po vsem svetu in 100 let pozneje se je eden od njih odločil eliksirje še nadgraditi.

Osnoval je blagovno znamko Elixirs & Co., ki je znana po klasičnih Bachovih eliksirjih in po kombiniranju le-teh, poleg tega pa jim je dodal eterična olja in ustvaril roll-one, pršila za prostor, toaletne vode, parfumske vode in negovalno linijo Anti stress za sprostitev telesa in duha.

Homeopatski vizionar Bach je predvideval, da lahko namreč učinek esenc, če jih poleg oralnega uživanja nanašamo tudi na kožo, še povečamo in blagovna znamka Elixirs & Co je njegovo domnevo več kot uspešno potrdila.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Dišava za dom Elixirs & Co
17,97 €
Roll-on z Bachovim cvetjem Elixirs & Co
19,24 €
Pastile z Bachovim cvetjem Elixirs & Co
16,13 €
Eterično olje Elixirs & Co
25,80 €
Losjon za telo Elixirs & Co
38,06 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Elixirs&Co
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno