Elemis, inovativna in prestižna britanska negovalna kozmetika

ELEMIS je britanska blagovna znamka z dokazanimi rezultati. Kozmetika Elemis je koži prijazna. Izdelki so razviti brez: parabenov, SLS, SLES, DEA, umetnih barvil, mineralnih olj, ftalatov, aluminija, oksibenzona, formaldehida, hidrokinona, smukca, triklosana in triklokarbana. Podpirajo lokalno kmetijstvo in se tako držijo načela „S polja do obraza“. Izdelki so „Čebelam prijazni“, gojijo rastline, ki so naravni habitat čebelam (borago, encijan, navadni riček). Izdelki niso testirani na živalih. Lahko se pohvalijo s klinično dokazanimi rezultati, vrhunsko patentirano tehnologijo in z revolucionarnimi in naprednimi aktivnimi učinkovinami. Ponujajo prilagojene rešitve za vsak tip in stanje kože.

Elemis zajema celovit nabor izdelkov za nego obraza in telesa. Pro – Collagen linija za nahranitev, osvežitev, navlažitev kože iz za preprečevanje prvih znakov staranja. Pro-Definition linija z rastlinskimi matičnimi celicali in močnejšim anti-age delovanjem poskrbi za bolj zrele kože.

Superfood linija izdelkov nam postreže s super živili in pre-biotiki, ki so bogati z antioksidanti, omega maščobnimi kislinami, vitamini in minerali, hkrati pa skrbijo za našo kožo in jo ščitijo. Namenjena je vsem tipom in stanjem kože, ženskam in moškim. PEPTIDE 24/7 izdelki pa nudijo »močan protistrup« za kožo, ki je dnevno izpostavljena učinkom sodobnega življenja. Spretno spodbuja naravne ritme kože nazaj v sinhronizacijo in kožo obnovi. Linija izdelkov za telo pa nas prevzame z opojnim vonjem Frangipanija in razkošnimi teksturami.

Vsekakor vreden preizkusa.

Vabljeni na oddelek kozmetike, v pritličje Name.


Naslovna fotografija: Elemis

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno