Eight & Bob dišave za zahtevne moške

Neke poletne noči leta 1937 je Albert Bouquet, sin aristokratskega Parižana, in strokovnjak za parfume na francoski rivieri, srečal mladega ameriškega študenta, ki je s kabrioletom potoval po Franciji. Ta mladenič je bil John F. Kennedy, ki se je takoj zaljubil v takrat še neznani vonj, ki ga je zaznal na Albertu Bouquetu. Znameniti JFK, nekdanji predsednik ZDA, je pri lastniku dišave čez nekaj dni naročil osem stekleničk tega vonja in še eno za brata Boba. In nastali so parfum in toaletna voda z imenom Eight & Bob.

Zgodba o moških parfumih Eight & Bob je ena bolj fascinantnih v svetu dišav. Gre za enega najbolj ekskluzivnih vonjev, ki je trendovski še danes in bo zanesljivo še kar precej časa. Parfumerija, ki daj kaj nase, pač ne more ne imeti v prodaji teh dišav. V ZDA so vonje Eight & Bob označili kot revolucionarno dišavo določene dobe, ki veličastno kljubuje času.

Všeč so mi prav vsi vonji Eight & Bob, še prav posebej pa Egypt, parfum eksotičnih arom z arabskih tržnic. Muškatni orešček in tople začimbe dopolnjujejo zemeljske podlage pačulija in sandalovine. Močan, obstojen in temperamenten vonj sestavlja tudi sivka. Dišava za samozavestne moške z močno osebnostjo.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Eight&Bob

Parfumska voda Eight&Bob
150,00 €
Parfumska voda Eight&Bob
160,00 €
Parfumska voda Eight&Bob
150,00 €

Aktualno