Edinstvena londonska obutev Mou

Kultna znamka obutve Mou je za vas to sezono pripravila izjemne novosti. Jedro kolekcije predstavlja ikonična linija škornjev Mou eskimo, ki je z bolj ženstveno estetiko na novo opredelila slog prostega časa in obutve après-ski. Prefinjena barvna lestvica, dodelan dizajn in obrtniška izdelava so poleg vrhunskega udobja ključne prednosti, zaradi katerih je obutev Mou tako edinstvena. Posebno vlogo v letošnji kolekciji igrajo detajli, kot so kvačkani vzorci, bleščice, kristali in ‘povoščena’ bleščeča površina usnja.

Modni škornji Mou so narejeni iz božansko tople dvostranske ovčje kože, z ročno izdelanimi volnenimi šivi, podpornim petnim vložkom ter zunanjim podplatom iz posebne EVA gume.

Blagovno znamko Mou  je leta 2002 v Londonu ustanovila Shelley Tichborne kot protiutež pritiskom sodobnega mestnega življenja. Vsa obutev je izdelana iz razkošnih naravnih materialov iz etičnih in trajnostnih virov. Mou obožujejo oboževalci po vsem svetu zaradi edinstvene eklektike, izvirnega ženstvenega sloga in neobičajnega občutka, ki vas vrača k naravi.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Škornji Mou
229,00 €
Škornji Mou
239,00 €
Gležnjarji Mou
279,00 €
Gležnjarji Mou
269,00 €
Gležnjarji Mou
229,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Mou
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno