Džins hlače s širokimi ali ravnimi hlačnicami so modni hit te pomladi

Potem ko so tako imenovane ‘mom jeans’ hlače nadomestile tiste najbolj oprijete modele, se na modno prizorišče vrača še ena uspešnica iz preteklosti. Džins hlače povsem ravnega kroja oziroma njihova zvončasta izpeljanka iz 90. let. Skupaj z novimi modeli pa se vračajo tudi raztrganine in nedodelani robovi na dolžini. To pomlad bomo tovrsten džins nosili skupaj z nadvse modnimi oprijetimi jopicami iz rebraste pletenine, ki se zapenjajo na gumbke, običajnimi t-majicami, priljubljenimi bodiji v črni, beli in barvi kože ter prevelikimi suknjiči. Za kombinacijo s slednjimi se odločite le, če se hlače ne vlečejo po tleh in če namesto starih ponošenih superg zraven obujete mokasinke ali lepe, nove, bele superge. V nasprotnem primeru boste videti, kot da ste oblačila pobrali na podstrešju neznanca.

Pri blagovni znamki Mango, ki ima tako kot vedno veliko ponudbo džinsa, so pred kratkim predstavili kolekcijo trajnostnega džinsa, v kateri vas pričakuje zelo dober model zgoraj omenjenih hlač v treh različnih barvah – rožnati, beli in svetlo modri. V nadaljevanju poglejte vse modele.

Izdelke prikazane v članku, lahko, dokler so na zalogi, kupite v spletni trgovini. Za pomoč se lahko obrnete na 051 614 656 ali spletna.prodaja@nama.si.

Naslovna fotografija: Profimedia

Nežno rožnate džins hlače Mango, visokega pasu, širokega kroja in dolžine do gležnjev.
39,99 €

Bele džins hlače Mango, visokega pasu in ohlapnega kroja.
39,99 €

Široke džins hlače Mango, visokega pasu, neobdelanega robu na dolžini.
39,99 €

Temno modre džins hlače Mango, ravnega kroja.
39,99 €

Podaljšane črne džins hlače Mango, ravnega širšega kroja.
39,99 €

Džins hlače Mango iz raztegljivega materiala, klasičnega ravnega kroja.
39,99 €

Široke džins hlače Mango, visokega pasu, neobdelanega robu na dolžini do gležnjev.
29,99 €

Črne široke džins hlače Mango, visokega pasu, dolžine do gležnjev.
29,99 €

Aktualno