MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Novo v Nami: Dr. Vranjes z ljubeznijo iz Firenc

V italijanski prestolnici parfumov nastajajo prefinjene ambientalne dišave, ki jih po navdihu spominov ustvarja Paolo Vranjes.

»Vsak prostor najprej doživimo z vohom, šele nato z drugimi čuti: če nam vonj hiše ali stanovanja ni prijeten, nam tudi estetsko ne bo všeč,« pojasnjuje italijanski farmacevt, kemik in kozmetolog Paolo Vranjes, ki je postal eden najbolj znanih ustvarjalcev luksuznih dišav. Njegova blagovna znamka Dr. Vranjes je sinonim za prefinjene arome, vsaka pa ima svojo funkcijo in zgodbo, povezano z njenim nastankom.

Paleta izdelkov je razdeljena na dišeče sveče in difuzorje s citrusnimi, sadnimi, cvetličnimi, pudrastimi in gurmanskimi vonji. Ustvarja posebne vonje za dan in posebne za noč, za delovno mesto in za kopalnico. Njegova najbolj znana dišava, Rosso Nobile, ki vsebuje kombinacijo sladkih not grozdja in jagodičevja, je posvečena toskanskim vinogradom, izvirnik pa spominja na vzdušje Dalmacije in je bil posvečen njegovemu pokojnemu očetu, kirurgu Viodragu Lorenzu Vranješu.

SPLETNI NAKUP

To je bila njegova edina povezava s Hrvaško do nedavnega, ko so njegove dišave začeli prodajati v parfumerijah Martimex na Hrvaškem. »Italijani obožujejo mojo dišečo interpretacijo šipka,« pravi Paolo Vranjes, ki ustvarja dišave v sodelovanju s kemijskimi tehnologi in kozmetologi v svojem laboratoriju blizu Firenc.

Njegova firenška vila, v kateri živi z ženo Anno Mario, običajno diši po pomaranči in bergamotki. Njegova žena, po poklicu kozmetičarka, je njegova desna roka in je najbolj zaslužna za značilni dizajn stekleničke z difuzorjem po navdihu osmerokotne kupole firenške katedrale.

Firenški način življenja je globoko zakoreninjen v blagovni znamki Dr. Vranjes, ki se naslanja na tradicijo domačega obrtništva – ne le pri izdelavi parfumov, temveč tudi pri izdelavi steklenih difuzorjev in svečnikov toskanskih obrtnikov. Čarobnost trenutka, čar srečanja, lepota pokrajine, spomin na čustvo … vse to so izkušnje, ki navdihujejo Paola Vranjesa in njegove sodelavce, ki ne ustvarjajo le vonjav, temveč tudi razpoloženja.

Dr. Vranjes ima dišeče sveče in difuzorje s citrusnimi, sadnimi, cvetličnimi, pudrastimi in gurmanskimi vonji za vsak ambient.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Dišava za dom Dr.Vranjes Firenze
60,00 €
Sveča Dr.Vranjes Firenze
47,98 €
Dišava za avto Dr.Vranjes Firenze
31,85 €
Dišava za dom Dr.Vranjes Firenze
60,00 €
Sveča Dr.Vranjes Firenze
47,98 €


Naslovna fotografija: Dr. Vranjes
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno