MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Novo v Nami: Revolucionarni izdelki za nego kože Dr. Brandt

Dr. Frederic Brandt je vizionar v svetu kozmetične dermatologije, ki s svojimi najsodobnejšimi tehnikami in postopki, prelomnimi študijami FDA ter najsodobnejšimi kozmetičnimi pripomočki in izdelki za nego kože presega meje konvencij.

Skupaj s svetovalnim odborom naprednih strokovnjakov za integrirano dermatologijo, Medicinsko fakulteto Miller Univerze v Miamiju in fundacijo Dr. Brandt ustvarja revolucionarne izdelke za nego kože, ki izboljšujejo počutje in utirajo pot zdravemu staranju.

SPLETNI NAKUP

Nega kože Dr. Brandt se zaveda pomena duševnega in telesnega zdravja. Blagovna znamka poleg ustvarjanja vrhunske nege kože nadgrajuje svoje izdelke z rituali in tehnikami nanašanja, ki ponujajo edinstveno izkušnjo in uporabnikom pomagajo doseči harmonijo.

Dr. Brandt, umetnik med zdravniki, je revolucionarni pristop k zdravemu staranju kože izpopolnil z vrhunskimi tehnikami in postopki. Zaradi teh prizadevanj in ozaveščanja o duševnem zdravju je nega kože Dr. Brandt edina blagovna znamka, ki ponuja izdelke, ki združujejo znanost s srcem in spodbujajo uporabnike, da skrbijo za lepoto od znotraj navzven.

ZBIRKE IZDELKOV

Ne staraj se 

Kolekcija krem, serumov in mask, ki povrnejo mladost in zavirajo staranje celic. Kolekcija skrbi za optimalno celično dihanje, pospešuje metabolizem kože, spodbuja zdravo rast celic in podaljša njihovo življenjsko dobo, da izboljša vidne znake staranja in hkrati obnovi mladostno strukturo kože.

PreBiotiki

Revolucionarni kompleks Biotic Balancing Complex™ pomaga koži, da se poslovi od vsakdanjega nezdravega videza z uravnovešanjem naravne flore kože. Formule krepijo bariero kože in delujejo kot prehransko dopolnilo. Končni rezultat je gladka, mehka in vidno mlajšega polt, ki je zdrava od znotraj navzven.

Nič več por

Preverjena zbirka izdelkov za zmanjševanje por, ki ne samo izboljšajo videz por in matirajo sijaj, ampak kožo tudi napolnijo z dolgotrajnimi učinki proti staranju, zabrišejo nepopolnosti, zmanjšajo videz drobnih linij in gub in vidno izboljšajo gladkost in teksturo kože.

Nič več igel

Linija revolucionarnih domačih alternativ tistim v salonih, ki dosegajo največje rezultate v najkrajšem času. Napredne formulacije z visoko učinkovitimi peptidi gladijo, oblikujejo obraz ter zagotavljajo napredne salonske rešitve za kožo v udobju doma.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Krema za nego predela okoli oči Dr.Brandt
65,00 €
Krema za nego obraza Dr.Brandt
125,00 €
Zaščita pred soncem Dr.Brandt
79,00 €
Piling za obraz Dr.Brandt
99,90 €
Serum za obraz Dr.Brandt
149,00 €


Naslovna fotografija: Dr. Brandt
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno