MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Dr. Brandt povezuje skrb za zunanjo in notranjo lepoto

Vizionar v svetu kozmetične dermatologije, dr. Fredric Brandt, je podrl meje s svojimi vrhunskimi tehnikami in postopki, prelomnimi študijami FDA ter najsodobnejšimi kozmetičnimi napravami in izdelki za nego kože. Hkrati pa fundacija Dr. Brandt podpira duševno zdravje in dobro počutje raznolikih in zapostavljenih skupnosti.

Kot vodilna blagovna znamka na področju klinične nege kože ponuja celovit pristop k negi kože, ki temelji na uveljavljenem kliničnem in dermatološkem strokovnem znanju. To ne odpira le poti do zdrave kože, temveč tudi do boljšega splošnega počutja.

Dr. Brandt zagotavlja varne, inovativne in učinkovite klinične izdelke za nego kože, ki pomagajo do najboljšega izgleda in počutja v zdravi in negovani koži.

SPLETNI NAKUP

Fundacija Dr. Brandt je bila ustanovljena leta 2015 v ljubeč spomin na pokojnega dr. Fredrica Brandta, ki si je vzel življenje po hudem, večinoma tihem boju z depresijo. V njegovo čast si fundacija prizadeva destigmatizirati pogovore o duševnem zdravju, da se nihče ne bi bal poiskati pomoči, hkrati pa zagotavlja nacionalno ozaveščenost in podporo duševnega zdravja tistim v stiski.

Verjamemo, da je nega kože del nečesa veliko večjega. Ta filozofija je vrhunec vizije dr. Brandta in celostnega pristopa k negi kože, ki zagotavlja, da koža ne le izgleda dobro, ampak se tudi ljudje dobro počutijo.

Umetnik med zdravniki, Dr. Brandt, je v revolucionarni pristop k zdravemu staranju kože vključeval vrhunske tehnike in postopke, ki so bili v ospredju sodobne nege kože. Zaradi teh prizadevanj, skupaj s predanostjo ozaveščanju o duševnem zdravju, je nega kože Dr. Brandt® edina blagovna znamka, ki ponuja izdelke, ki združujejo znanost s srcem in spodbujajo uporabnike, da skrbijo za lepoto od znotraj navzven.

Vse, kar počnejo izdelki za nego kože Dr. Brandt, prihaja iz srca. Fundacija Dr. Brandt je drzen korak naprej pri spodbujanju nacionalnega dialoga o vprašanjih duševnega zdravja, hkrati pa kot pionir spreminja družbeno zavest. Fundacija Dr. Brandt spodbuja državno kampanjo z izdelki za mikrodermoabrazijo #SayILoveYou, ki spodbuja ozaveščenost in donacije v podporo programom duševnega zdravja.

Dr. Brandt – skupaj s svetovalnim odborom naprednih strokovnjakov za integrirano dermatologijo, Medicinsko fakulteto Miller Univerze v Miamiju in fundacijo Dr. Brandt – še naprej ustvarja izdelke za revolucionarno nego kože in prve izdelke te vrste, ki krepijo dobro počutje in utirajo pot zdravemu staranju. Posledično imajo uporabniki moč, da prevzamejo nadzor nad nego svoje kože, saj spodbujajo notranjo vitalnost, ki podpira zunanji sijaj.

Dr. Brandt metode, tehnike, izobraževanje in formule spreminjajo življenja. Blagovna znamka še naprej vliva zaupanje v varno, učinkovito, dermacevtsko nego kože, ki izpolnjuje svoje obljube. Z nenehnim podiranjem meja Dr. Brandt ponuja izdelke, ki so jih navdihnili dermatološki postopki v ordinacijah in dajejo največje rezultate v najkrajšem času.

Inovacije, ki presegajo formulacijo, omogočajo izdelkom Dr. Brandt, da vzpostavijo globljo povezavo z uporabniki, kar dokazuje, da je njihova skrb za druge več kot le koža.

Dr. Brandt vsak nov izdelek oblikuje kot odgovor na potrebe potrošnikov. Z obsežnimi raziskavami pa lahko zagotovijo izdelke, ki ne le obravnavajo skrbi uporabnikov, temveč presegajo njihova pričakovanja.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Krema za nego obraza Dna time defying cream Dr.Brandt
125,00 €
Krema za nego predela okoli oči Fatigue fighting eye gel Dr.Brandt
45,00 €
Serum za obraz Dar spot no more Dr.Brandt
79,00 €
Piling za telo Microdermabrasion Dr.Brandt
49,00 €
Maska za obraz Hydra biotic recovery sleeping mask Dr.Brandt
65,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Dr. Brandt
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno