Dr. Brandt povezuje skrb za zunanjo in notranjo lepoto

Vizionar v svetu kozmetične dermatologije dr. Fredric Brandt je podrl meje s svojimi vrhunskimi tehnikami in postopki, prelomnimi študijami FDA ter najsodobnejšimi kozmetičnimi napravami in izdelki za nego kože. Hkrati pa fundacija Dr. Brandt podpira duševno zdravje in dobro počutje raznolikih in premalo oskrbovanih skupnosti.

Kot vodilna blagovna znamka na področju klinične nege kože ponuja celovit pristop k negi kože, ki temelji na uveljavljenem kliničnem in dermatološkem strokovnem znanju. To ne odpira le poti do zdrave kože, temveč tudi do boljšega splošnega počutja.

Dr. Brandt zagotavlja varne, inovativne in učinkovite klinične izdelke za nego kože, ki pomagajo vsaki osebi izgledati in se počutiti najbolje v zdravi in negovani koži.
Fundacija Dr. Brandt je bila ustanovljena leta 2015 v ljubeč spomin na pokojnega dr. Fredrica Brandta, ki si je vzel življenje po hudem, večinoma tihem, boju z depresijo. V njegovo čast si fundacija prizadeva destigmatizirati pogovore o duševnem zdravju, da se nihče več ne bi bal poiskati pomoči, hkrati pa zagotavlja nacionalno ozaveščenost in podporo duševnega zdravja tistim v stiski.

SPLETNI NAKUP

Verjamemo, da je nega kože del nečesa veliko večjega. Ta filozofija je vrhunec vizije dr. Brandta in celostnega pristopa k negi kože, ki zagotavlja, da ljudje ne le izgledajo dobro, ampak se tudi dobro počutijo.

Umetnik med zdravniki, Dr. Brandt, je pri revolucionarnemu pristopu k zdravemu staranju kože vključeval vrhunske tehnike in postopke, ki so bili v ospredju sodobne nege kože. Zaradi teh prizadevanj, skupaj s predanostjo ozaveščanju o duševnem zdravju, je Dr. Brandt edina blagovna znamka, ki ponuja izdelke, ki združujejo znanost s srcem in spodbujajo uporabnike, da skrbijo za lepoto od znotraj navzven.

Vse, kar počnejo izdelki za nego kože Dr. Brandt, prihaja iz srca. Leto 2020 zaznamuje peto obletnico Fundacije Dr. Brandt, drzen korak naprej pri spodbujanju nacionalnega dialoga o vprašanjih duševnega zdravja, hkrati pa kot pionir spreminja družbeno zavest. Fundacija Dr. Brandt spodbuja državno kampanjo z izdelki za mikrodermoabrazijo #SayILoveYou, ki spodbuja ozaveščenost in donacije v podporo programom duševnega zdravja.

Dr. Brandt –skupaj s svetovalnim odborom naprednih strokovnjakov za integrirano dermatologijo, Medicinsko fakulteto Miller Univerze v Miamiju in fundacijo Dr. Brandt – še naprej ustvarja izdelke za revolucionarno nego kože in prve izdelke te vrste, ki krepijo dobro počutje in utirajo pot zdravemu staranju. Posledično imajo uporabniki moč, da prevzamejo nadzor nad nego svoje kože, saj spodbujajo notranjo vitalnost, ki podpira zunanji sijaj.

Dr. Brandt metode, tehnike, izobraževanje in formule so spremenile življenja. Blagovna znamka še naprej vliva zaupanje v varno, učinkovito, dermacevtsko nego kože, ki izpolnjuje svoje obljube. Z nenehnim podiranjem meja nege kože doma Dr. Brandt ponuja izdelke, ki so jih navdihnili dermatološki postopki v ordinacijah in dajejo največje rezultate v najkrajšem času.

Inovacije, ki presegajo formulacijo, omogočajo izdelkom Dr. Brandt, da vzpostavijo globljo povezavo z uporabniki, kar dokazuje, da je njihova skrb za druge več kot le koža. Dr. Brandt vsak nov izdelek oblikuje kot odgovor na potrebe potrošnikov. Z obsežnimi raziskavami pa lahko zagotovijo izdelke, ki ne le obravnavajo skrbi uporabnikov, temveč presegajo njihova pričakovanja.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Serum za obraz Drop of strength Dr.Brandt
99,00 €
Krema za nego obraza Cool biotic prebiotic redness relief Dr.Brandt
65,00 €
Piling za obraz Micodermabrasion Dr.Brandt
99,90 €
Serum za obraz Dark spot no more Dr.Brandt
79,00 €
Krema za nego predela okoli oči Fatigue fighting eye gel Dr.Brandt
45,00 €


Naslovna fotografija: Dr. Brandt
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno