Dostava in strošek dostave

Naročene izdelke pripravimo in odpremimo praviloma v dveh, najkasneje pa v osmih delovnih dneh. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. Za osebni prevzem v trgovini vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago pripravljeno za prevzem.

V Sloveniji je čas dostave za večino pošiljk en delovni dan, pri čemer pa se ta lahko zaradi različnih vzrokov, na katere ne moremo vplivati (okvare, nesreče, napake, razmere na cesti …), podaljša.

Dostava naročenega blaga, kupljenega v spletni trgovini, je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.

Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta Pošta Slovenije in GLS. Kupec krije poštnino v primeru nakupa nižjega od 70 €. Strošek dostave ob nakupu do 70 € je preko:

– Pošte Slovenija 3,50 €

– GLS Slovenija pa vključno z možnostjo enostavnega vračila 4,30 €

Znesek se izpiše ob zaključku vašega naročila ter je zaveden na računu, ki ga prejmete skupaj z naročenimi izdelki. Pri nakupu nad 70 € so stroški pošiljanja brezplačni.

V primeru, da vas ob dostavi pošiljke ni doma, vam dostavna služba v nabiralniku pusti obvestilo o poštnem paketu in načinu, kako ga prevzamete. Če plačate po povzetju, vam izbrana dostavna služba za plačilo s kartico praviloma ne zaračuna provizije. Morebitno provizijo dostavni službi pri plačilu s kartico plača kupec, ne glede na višino nakupa.