Dostava in strošek dostave

Kupljeno blago bo pripravljeno in odpremljeno praviloma v dveh, najkasneje pa v osmih delovnih dneh. Ob sobotah, nedeljah in praznikih se odprema blaga ne izvaja. Prodajalec v dogovorjenem roku artikel pripravi, odpošlje oziroma pripravi za osebni prevzem. V primeru osebnega prevzema bo prodajalec kupca po elektronski pošti obvestil, ko bo blago pripravljeno za prevzem. V primeru, da se kupec pravočasno odloči za preklic naročila, mora prodajalca o tem nemudoma obvestiti na elektronski naslov spletna.prodaja@nama.si. Če se zgodi, da je naročilo že odpremljeno, pošiljko kupec zavrne dostavni službi. Če v primeru osebnega prevzema kupec blaga ne prevzame v roku 14 dni od obvestila, da je blago pripravljeno za prevzem, se šteje, da je preklical naročilo.

Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta Pošta Slovenije in GLS, ki svoje storitve opravljata skladno s svojimi splošnimi pravili. V primeru nakupa v vrednosti nižji od 70€, stroške dostave krije kupec. V primeru nakupa v vrednosti najmanj 70€, stroške dostave krije prodajalec. Dostava naročenega blaga v spletni trgovini je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije. V primeru, da kupca, ki je blago plačal vnaprej, ob dostavi pošiljke ni doma, mu dostavna služba pusti obvestilo o poštnem paketu in o tem, kako ga lahko prevzame. Prevzemno mesto prodajalca je v pritličju veleblagovnice Nama Ljubljana (info pult-oddelek obutve).

SLEDENJE POŠILJKI

Ko ponudnik naročilo odpremi, ga prevzame dostavna služba GLS ali Pošta Slovenije, ki na elektronski naslov oz. mobilno številko kupca posreduje vse potrebne informacije o dostavi. V kolikor kupec želi slediti naročilu, lahko to stori preko naslova dostavne službe GLS https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki ali Pošte Slovenije https://sledenje.posta.si/. V primeru, da naročenega blaga kupec ne prejme, prav tako pa tudi ne dobi informacije dostavne službe, se lahko obrne na enega od kontaktov prodajalca: elektronski naslov spletna.prodaja@nama.si ali telefonska številka 051 614 656, pon – pet, od 8h-15h.