Dobrodošli v Marvisov čarobni vrt

Predstavljamo vam novo pomladno kolekcijo luksuznih zobnih past.

S prihodom prvih sončnih žarkov se je začelo čarobno prebujanje narave in končno lahko vsi uživamo v daljših dneh in čudovitih trenutkih. Cvetje je zacvetelo, sliši se čudovito ptičje petje, svetloba pa obsije vsak kotiček.

Pomlad se v celoti čuti v zraku in ob tej priložnosti se je Marvis odločil lansirati novo kolekcijo zobnih past pod imenom Marvis Garden Collection 2024. Zagotovo se sprašujete, katere cvetlične note skriva ta posebna in omejena kolekcija zobnih past.

Vrtovi Šanghaja veljajo za najlepše na svetu in so bili navdih za nastanek kolekcije Marvis Garden. Nežni dotiki narave in čarobna aroma okusa bodo vzbudili vrtinec posebnih čustev in ritual ščetkanja zob spremenili v dišeče in nepozabno doživetje.

SPLETNI NAKUP

Ali veste, kako dišijo bolgarske vrtnice, bela lilija in osmantus?

Predstavljajte si vrt, poln lilij, simbola čistosti in svežine. Po napornem dnevu ni boljšega načina za osvežitev daha kot s tem dišečim cvetličnim šopkom. Zobna pasta Marvis Sinuous Lily združuje eleganco belih lilij z osvežilno noto poprove mete, kar ustvarja popolno harmonijo med cvetličnimi in svežimi notami za neverjetno izkušnjo okusa.

Če ste ljubiteljica subtilne romantike, vas bo Kissing Rose očarala s svojo prefinjeno aromo. Ta zobna pasta, navdihnjena z ekskluzivnimi dišečimi notami, prinaša osvežilno dišavo bolgarske vrtnice in svež dotik mete, ki bo vaš nasmeh naredil še bolj bleščeč.

Ampak, počakajte, ste že kdaj slišali za osmantus? Marvis vam predstavlja njegovo esenco v enem samem dahu. Zobna pasta Dreamy Osmanthus prepleta esenco cveta osmantusa z italijansko smaragdno poprovo meto in sladko zeleno meto, kar ustvarja nežno osvežilno izkušnjo, ki bo prebudila vaša čutila na povsem nov način.

Stopite iz okvirjev in zakorakajte v ta čarobni vrt okusov zobnih past Marvis in pustite, da se vaš ritual ustne nege in higiene spremeni v neobičajno izkušnjo. Spremenite svojo vsakodnevno rutino v trenutek užitka. Vsak dan naj bo poseben z zobnimi pastami Marvis.

Celotna Marvis Garden Collection 2024 je dostopna v Nami.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Zobna pasta Whitening Mint Marvis
11,90 €
Zobna pasta Sensitive Gums Gentle Mint Marvis
11,90 €
Zobna pasta Ginger Mint Marvis
9,90 €
Zobna pasta Aquatic Mint Marvis
9,90 €
Set zobnih past 7 flavours pack gift box Marvis
34,90 €


Naslovna fotografija: Marvis
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno