MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Dobrodošli v prenovljeni podobi družine Baby Center

Družina je najdragocenejša in tako zelo pomembna za varno in sproščeno odraščanje. Vsak dan znova so družine z otroci, ki bodo nekoč zrastli v izjemne posameznike, naš čudoviti navdih in vir neizmerne inspiracije. Zato smo pri snovanju naše široke in kakovostne ponudbe usmerjeni v najnovejše trende in dobro poznavanje otroškega sveta in starševstva. Vse bolj iskana pa je tudi naša celovita strokovna podpora, ki jo z vami prijazno delimo za zadovoljno nosečnost, varno in igrivo otroštvo ter veselja polno starševstvo.

Ponosni smo na to, da nam bodoče mamice, starši in vsi drugi, katerih svet se vrti okoli najmlajših, zaupate že 30 let.

SPLETNI NAKUP

Nove linije v družini Baby Center
V Baby Centru želimo čim bolj olajšati izbiro in hkrati na enostaven in pregleden način približati izjemno široko in pestro ponudbo, zato smo uvedli tri produktne linije:
BC play: linija obsega celotno paleto igrač za dojenčke in otroke do 10 leta starosti.
BC baby: linija ponuja vrhunske pripomočke, pohištvo in opremo za dojenčke.
BC style: linija združuje udobna oblačila in obutev za dojenčke in otroke do 10 leta starosti.

Verjamemo, da boste z izbrano ponudbo v vsaki od naših linij BC by Baby Center vedno našli kakovost, zanesljivost in pestrost, ki jo potrebujete tako za dojenčke kot tudi za zgodnje najstnike. Seveda v Baby Centru ostaja pomemben del ponudbe posebej oblikovan za vse bodoče mamice, ki pri nas najdete vse potrebno za brezskrben čas nosečnosti.

S celovito ponudbo, ki zagotavlja varnost, prijetno udobje in sproščeno igrivost, želimo biti tudi v prihodnje prva izbira v otroškem svetu. Za vse družine, velike ali majhne.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Baby Center

Za več informacij pokličite oddelek Baby Center, na telefonsko številko (01) 546 64 24 ali 051 487 945 ali nam pišite na pe56@babycenter.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno