Dober dizajn, je trajnostni dizajn, vodilo nove denim kolekcije Mango

Tako kot pri mnogih blagovnih znamkah, so se tudi pri Mangu zapisali trajnostni modi, s katero želijo varovati okolje in vplivati na boljšo prihodnost sveta v katerem živimo.  S posebnim ponosom predstavljajo svojo novo trajnostno Denim kolekcijo, ki jo promovirajo pod sloganom “Lower impact, better world “.  Seveda je slogan popolnoma na mestu, saj so z odgovorno obdelavo materialov privarčevali kar 30 miljonov litrov vode. Dober dizajn, je trajnostni dizajn je vodilo, pod katerim je nastajala nova denim kolekcija.

Najprej bomo opazili novost, ki jo letos pošiljajo v trgovine  – patchwork. Jakne, hlače in krila narejene iz dveh različnih odtenkov jeansa, ki v sebi vsekakor skrivajo pridih 90ih prejšnega stoletja.

Kot nov “obvezen” kos letos dodajajo oversized brezrokavnik iz jeansa (gilet), ki ga je v 80-ih in 90-ih proslavila že MTV generacija. Jeans na jeans je način kombiniranja kosov, temu namenu bodo odlično služile tudi obleke in srajce iz denima.

Seveda je v kolekciji tudi nekaj obveznega barvnega jeansa, to pot v pudrasto roza odtenkih, ki so obarvali enodelne kombinezone in srajce. Idealni odtenek za pomlad!

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v naši veleblagovnici ali pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo, da vam izdelek poiščemo in pošljemo.


Foto: Mango

Aktualno