Do sijoče kože s superživili

Kar vnesete v svoje telo, se bo odražalo tudi na vaši koži, mar ne? To je večna lepotna zgodba.

In čeprav je zagotavljanje, da dobimo vsa bistvena hranila in maščobne kisline iz superživil, ki jih priznavajo strokovnjaki, lahko resno koristno za kožo, je resnica, da je doseganje popolnoma uravnotežene, zdrave prehrane lažje reči kot narediti.

Kaj pa, če bi vam povedali, da je sijaj kože, ki ga dajejo superživila, dosegljiv, ne da bi morali zaužiti eno samo porcijo ohrovta ali celo grižljaj špinače?

Izkazalo se je, da so superživila morda le skrivnost za sijočo kožo in ti izdelki Elemis iz linije Superfood to tudi dokazujejo z vidnimi rezultati.

Superfood hranljiva nega kože obogatena z superživili in prebiotiki za zdravo in sijočo kožo.

Linija izdelkov za vse in vsakogar. Predvsem odgovarja tistim z zdravim življenjskim slogom, športnikom, mladim mamicam in najstnicam, ki se prvič srečujejo s kozmetiko. Izdelki so prav tako odlični tudi za moške.

Izdelke Superfood priporočamo predvsem pri osebah, katerih koža je suha, dehidrirana, pusta, utrujena, vidne so dehidracijske gube, prvi znaki staranja.

V teh izjemnih izdelkih, primernih tudi za vegane, se prepletata dva kompleksa aktivno učinkovitih sestavin Supergreen« in »Supergrain«, bogata z antioksidanti, omega maščobnimi kislinami, vitamini in minerali, in elementi v sledovih in prebiotiki, ki so hrana za zdrave bakterije naše kože. Te aktivne sestavine, ki pospešujejo rast, razmnoževanje in aktivnost koristnih mikroorganizmov na koži, so namenjeni podpori mikroflore na površini kože, ki pomaga uravnavati in vzdrževati občutljiv ekosistem kože.
Fermentirane aktivne sestavine pa so s tem tradicionalnim procesom fermentacije razgrajene na manjše molekule, zaradi česar so aktivnejše in se lažje absorbirajo.


Naslovna fotografija: Elemis
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno