Do sijoče in pomlajene kože vas loči samo 10 dni!

Poletni čas je čaroben zaradi brezskrbnega poležavanja na plaži, dolgih potovanj, vedno zanimivih ogledov znamenitosti in predvsem, ker je to čas, ko si končno lahko napolnimo baterije. To je čas, ko svoji koži dovolimo, da zadiha brez make-upa, je pa hkrati tudi čas, ko se resnično zavemo, kako uničujoče so na našo kožo vplivali stres, nezdrave navade, pomanjkljivo čiščenje, smog in nenazadnje tudi leta.


Naslovna fotografija: Filorga

Če je vaša prva misel, da bi izdajalske črtice okoli oči, pigmentne madeže in pusto polt zmanjšale s serijo pogosto zelo dragih lepotnih tretmajev, naj vam povemo, da obstaja cenovno veliko bolj ugodna rešitev!

 Blagovna znamka Filorga je namreč to poletje lansirala NCEF Shot, koncentrat, ki zgolj v 10 dneh aktivira kožne celice in učinkovito izboljša čvrstost, elastičnost in sijaj kože. Tretma ima pomlajevalni učinek, saj zmanjšuje videz gub, por, kožo učvrsti in ji daje naraven sijaj.

Skrivnost učinkovitosti NCEF Shota najdemo v NCEF kompleksu – kompleksu 50 vitaminov in mineralov, ki ga ga zaradi njegove izjemne učinkovitosti uporabljajo v mezoterapiji. Izdelek je pakiran v steklenički s pipeto, da ga ob vsaki uporabi nanesemo ravno pravšnjo količino. Na obraz ga nanesemo dvakrat na dan – zjutraj in zvečer. Seštevek obeh nanosov je tako močan, da zadostuje moči eno mezoterapevtske injekcije.

Naš predlog je, da se sprostite in uživate na dopustu, po njem pa si privoščite 10 dnevni tretma s Filorginim NCEF Shotom!

Na voljo na oddelku kozmetike, v pritličju veleblagovnice Nama.

Aktualno