Dizajnerske dišave ta teden 20% ugodneje

Newyorški oblikovalec kubanskega izvora. Edinstven stil na križišču treh vplivov: ameriškega, evropskega in latinskega. Ekstremno osebna vizija brezčasne elegance, katere klasični pridih je napolnjen z novim duhom sodobnega. Osrednje vrednote njegovega pristopa do mode odraža vsak njegov parfum.

„Rad interpretiram klasiko na sodoben način.“ Narciso Rodriguez

In tako izvirni kot modeli njegove mode so tudi parfumi Narciso Rodriguez.

Narciso Rodriguez se je rodil leta 1961 v New Jerseyju, kjer je obiskoval umetniško šolo, izkušnje v svetu mode pa je zbiral z delom za razne blagovne znamke oblačil. Največji prelom v njegovi karieri je prišel leta 1996, ko je oblikoval poročno obleko za Carolyn Bessette, ki se je poročila s Johnom F. Kennedyjem mlajšim. Od takrat je ime Narciso Rodriguez poznal vsak. Leta 2008 je njegovo obleko oblekla celo Michelle Obama, in to ravno za slovesnost ob veličastni zmagi njenega moža na predsedniških volitvah.

Leta 2003 je luč sveta ugledal prvi parfum Narciso Rodriguez. Zdaj jih ima blagovna znamka v ponudbi na desetine. Preizkusite na primer žensko toaletno vodo Narciso Rodriguez For Her, polno cvetličnih in cipresnih not, cvetlično-lesno dišavo Narciso Rodriguez Narciso ali zapeljivo Narciso Poudrée, v kateri boste začutili bolgarsko vrtnico in cedro. Moški pridejo na svoj račun z dišavami kolekcije Bleu Noir, ki je bogata z lesnimi, aromatičnimi, pudrastimi in seveda mošusnimi notami. Vašo pozornost pa si nedvomno zaslužita najnovejši dišavi, in sicer nežna in čutna Musc Nude zanjo ter Vetiver Musc – praznovanje bistvenega, ki črpa navdih iz živahnih mineralov in bogatih lesnih not zimzelenih gozdov.

Blagovna znamka Narciso Rodriguez je ena od dizajnerskih dišav skupine Shiseido Fragrances.


Naslovna fotografija: Narciso Rodriguez
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno