Predstavitev kolekcije ročno vlitih dišečih sveč My Temple, danes ob 14. uri, v Coincasi

Razkošne dišeče sveče My Temple, za katerimi stoji mlad slovenski par, so ročno vlite v Sloveniji z željo po dobrem počutju ter trajnostni prihodnosti. Narejene iz naravnega sojinega voska, bombažnih stenjev ter izbranih dišav iz Francije, vsebujejo mešanico mletih kristalov, ki blagodejno vplivajo na naše počutje in čistijo prostor. »Naša vizija je pripeljati pozitivno energijo in sproščujoče vibracije v vsak dom.

Ljudem želimo omogočiti, da se za trenutek ustavijo in si vzamejo čas zase« pravita ustanovitelja podjetja Urša in Miha Zadravec. Navdih za dišeče sveče sta našla na stičišču svojih strasti – nekje med potovanji ter umetnostno zgodovino in tako vsaki dišeči sveči vdahnila edinstveno zgodbo, ki razvaja naše čute in nas popelje na aromatično potovanje okoli sveta. Zapakirane v elegantno embalažo so dišeče sveče My Temple popolno darilo zase in za naše bližnje.

SPLETNI NAKUP

Ko me prijatelji zgodaj poleti obiščejo v Rimu in se nad mestom razbesni nevihta, jih peljem v Panteon. Tam se postavimo pod veliko, popolno oblikovano kupolo, ki lebdi nad nami, lahka kot pero, medtem ko dežne kaplje padajo skozi odprtino ter udarjajo ob marmorna tla in strele parajo razbesnelo nebo. Čeprav je cesar Hadrijan obnovil tempelj v čast bogovom, ki jih niso več častili, lahko občutimo surovo strast in gorečnost vere, ujeto v to veličastno, harmonično zgradbo. Mislim, da so bili bogovi redko kdaj tako dobro čaščeni.
– Pat Conroy

PANTHEON

Preobrazite svoj dom v svetišče in se podajte v mistični svet antičnega Rima z luksuzno dišečo svečo Pantheon. V čas obredov in ritualov, prepojenih z opojnimi vonji kadil in smol. Že stari rimljani so verjeli v zdravilne lastnosti dragocenega jantarja. Jantar je starodavna fosilizirana drevesna smola in predstavlja srce naše dišave. Njegova bogata, sladka aroma se zlije v kobinacijo močnih lesnih ter dimnih not, ki pričarajo toploto in spokojnost v vsakem domu.

Ste že kdaj bili v katedrali v Chartresu? Hodite po labirintu, vzidanem v kamnita tla, in zdi se, kot da nima pravega smisla. Toda če mu zvesto sledite, vas pripelje naravnost v središče. Točno tja, kjer morate biti.
– Hilary Mantel, Wolf Hall

CHARTRES

Odpotujte v Francijo in se sprehodite po mogočni gotski katedrali. Občutite njeno veličastnost in skrivnostnost, ujeto pod skeletnimi oboki, ki se vzpenjajo proti nebu. Tam zgoraj svetloba razposajeno pronica skozi barvna okna, se zliva v njeno notranjost in nežno leže na kamnita tla. Barvna okna – rozete – so dobile ime po svoji obliki – cvetu vrtnice in prav v vrtnici smo našli navdih za našo svečo. Sveže cvetlične note vrtnice, jasmina in tuberoze, ki se zlivajo v kombinacijo sladkih, toplih lesnih arom bodo v vaš dom prinesle svežino in prijetno vzdušje.

HAGIA SOPHIA

Odkrijte skrivnostne arome Istanbula in pustite, da vam misli odtavajo v mistični orientalski svet. Naše potovanje se začne na živahnih ulicah pisanega bazarja in njihovem očarljivem vonju bergamotke, začinjene z zelenim kardamomom, črnim poprom in žafranom, ki se zlije v zapeljive cvetlične vonje. Ob koncu dneva, ko zahajajoče sonce razsvetli to čarobno mesto nad Bosporjem in se dan prevesi v noč, obalni veter po ulicah raznaša sladke arome vanilije in atlaške cedre. Ta bogata, sladka in razkošna mešanica nas popelje na mesto, kjer se prepletajo kulture zahoda in vzhoda.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: My Temple, Coincasa

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno