Dišave in kreme Janzen za sproščujoč trenutek, ob nakupu pa vas razvajamo z darilom

Izdelke JANZEN lahko podarite sebi ali pa svojim bližnjim. Ob nakupu enega izdelka vam podarimo DIŠEČO KREMO ZA ROKE, v vrednosti 5,95 eur. Lepo vabljeni na oddelek kozmetike, v pritličju Name ali spletno trgovino www.nama.si.

*Aktivnost poteka od 1. 12. 2021 do razdelitve daril.

Janzen nudi osebne trenutke sreče za vsakogar. 

Nudi dišave in kreme, ki poskrbijo za sproščujoče trenutke. Z izdelki Janzen podarite razkošno darilo; od osebno sestavljenih daril do darilnih kompletov. Z ljubeznijo in pozornostjo izberete darilo za telo, um in življenjski slog. Bogati vonji in fine sestavine so zapakirane v elegantno škatlo. Izbirate lahko med 10 zbirkami dišav. Vedno se najde kakšen vonj, ki ti pristaja in pri katerem se počutiš dobro. Eleganten, sodoben videz Janzna se prilega vsaki notranjosti. Izdelki JANZEN so razviti s skrbnostjo in pozornostjo. Na primer, vsi izdelki za nego so brez parabenov, silikonov in mineralnih olj. Kombinacija znanja, kakovosti, izdelave, čistih sestavin in severnjaške estetike zagotavlja ‘čiste trenutke sreče’.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Janzen

Krema za roke Janzen.
5,95 €
Gel za prhanje Janzen.
7,95 €
Dišava za dom Janzen.
19,95 €
Krema za telo Janzen.
17,50 €
Darilni set Janzen.
44,95 €

Aktualno