Predstavljamo vam spektakularne izdelke Diorshow

Več kot 20 let je Diorshow, zahvaljujoč izjemnim formulam, poznan po svoji drznosti. Letos je nova kolekcija ličil za oči, obogatena z negovalno močjo cvetlic. Pod budnim očesom Petra Philipsa, kreativnega in image direktorja ličil znamke Dior, se nove maskare in palete senčil za veke bohotijo z novimi bolj naravnimi formulami in so obogatene z novo sestavino: ekstrakt modre cvetlice, ki pomirja.

Diorshow in Diorshow Pump ‘N’ Volume maskari sta pravi dosežek. Zagotavljata 24 ur volumna in njuno formulo sestavlja kar 90 % sestavin naravnega izvora. 5 Couleurs Couture paleta, je Dior ikona od leta 1987 in predstavlja nove žametne odtenke. Tu sta še On Stage Liner, “must have” tekoče črtalo in novi Diorshow On Set Brow gel za obrvi, ki ustvari piko na i, naličenih oči.

PARADA MASKAR

Dior maskare ponujajo 24 ur najbolj spektakularnega volumna po meri: Diorshow poudari vsako trepalnico, Diorshow Pump ’N’ Volume zagotovi XXL rezultat, Diorshow Iconic Overcurl poskrbi za popoln privih. Še pred nanosom maskare je tu Diorshow Maximizer 3D, negovalna baza za trepalnice, ki jih pripravi in poskrbi, da so videti še lepše.

Kultno Diorshow maskaro sestavlja kar 90 % naravnih sestavin. Z vsakim nanosom ustvari definicijo vsake trepalnice in ji da volumen. Nova formula Diorshow je bolj naravna kot kdaj koli, a hkrati še vedno zagotavlja odlične rezultate. Tekstura, ki je enostavna za nanos popolnoma prevleče in razporedi trepalnice, kar ustvari poudarjene oči in odprt pogled. Ob večni črni, sta na voljo tudi modri in rjavi odtenek.

5 COULEURS COUTURE, VELVET EDITION

Mehkoba teh ikoničnih senčil v paleti znamke Dior, se odraža v nežni in kremni pudrasti teksturi. Tokrat so intenzivne in lahkotne teksture senčil obogatene z ekstraktom modre cvetlice. Ob 30. obletnici velvet kolekcije je Peter Philips ustvaril pet novih brilijantnih kombinacij z modrimi, rdečimi, rjavimi in opečnatimi odtenki.

DIORSHOW ON STAGE LINER, 24 UR INTENZIVNE BARVE

Sprostite svojo kreativno stran in izbirajte med 14 odtenki črtal za oči. Odlična fleksibilna konica omogoča izris natančne črte, ki je lahko zelo tanka ali bolj drzna. Diorshow On Stage Liner formula nudi brezhibno 24-urno obstojnost.

DIORSHOW ON SET BROW, 24-UR OBSTOJNOSTI IN VOLUMNA

Razpoznavni znak ličenja na modnih revijah znamke Dior, je poudarjen in privzdignjen videz obrvi. Obrvi so polne in popolnoma urejene. Barvni odtenki črtal Dior, so dolgo obstojni, vodoodporni, obogateni z mikro vlakni in zagotavljajo volumen. Ščetka je oblikovana po obliki obrvi in natančno oblikuje lok. Preostali odtenki kolekcije se odlično dopolnjujejo z Diorshow Brow Styler in ostalimi izdelki za oblikovanje obrvi.

Bodite drzne in nas obiščite v kotičku Dior, na oddelku kozmetike v pritličju Name.


Naslovna fotografija: Dior

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno