Dior spreminja pravila nege kože

Le Baume je primeren za različne tipe kože, različne potrebe in različne stile. Neverjetna tekstura z učinkom obliža popravlja kožno bariero, vlaži ter hrani ustnice, roke in telo.

Zahvaljujoč formuli brez primere in striktni selekciji sestavin je primeren tudi za najbolj občutljivo kožo.

V ikoničnem in izjemno praktičnem pakiranju, okrašenim z Dior logotipi, Le Baume potuje z vami kamorkoli in je vaš vsakodnevni modni dodatek, ki ga enostavno morate imeti.

Izpostavljena področja

Vsak dan je koža našega obraza, ustnic in rok izpostavljena agresivnim dejavnikom, ki na njo negativno vplivajo. Z ekskluzivno formulo in aktivnimi sestavinami, katerih moč je dobro poznana v dermatološki kozmetiki, Le Baume poskrbi za vlaženje, popravljanje in zaščito teh občutljivih področij.

Kožna bariera in dnevni agresivni dejavniki

V nasprotju s kožo na telesu, ki je pokrita z oblačili, so obraz in roke bistveno manj zaščiteni in so vsak dan izpostavljeni agresivnim dejavnikom. Zato so ti deli še toliko bolj občutljivi na dejavnike okolja, kot so mraz, UV-žarki, onesnaževanje, temperaturne spremembe ter različni alergeni.

Takšna prekomerna izpostavljenost vodi do poškodb kožne bariere. Zavedamo se dejstva, da močna in pravilno delujoča kožna bariera največ prispeva za lepoto in zdrav videz naše kože.

Roke, ustnice in nohti: specifične potrebe vseh nas

Ker imajo koža obraza in rok, kot tudi naše ustnice in nohti posebno sestavo in so vsak dan izpostavljeni agresivnim dejavnikom, potrebujejo dodatno nego.

  • Koža rok, ki je ne pokrivajo oblačila, ostaja nezaščitena pred zunanjimi vplivi in zato potrebuje dodatno zalogo lipidov, s katero krepi kožno bariero in se bori proti dehidraciji.
  • Ustnice imajo zelo tanko strukturo kože, ki jo tvori manjše število lipidov kot preostale dele obraza, zato so bolj nagnjene k dehidraciji (izguba vode, ki je ne občutimo, a je trikrat večja kot npr. na ličnicah) in občutku neudobja.
  • Nohti, ki ščitijo krhke in občutljive konice prstov, imajo nizko vsebnost lipidov (0,8 %), zato si še posebej občutljivi na izsuševanje.

Ta področja so si zelo različna, a hkrati imajo skupno potrebo po dodatni zalogi lipidov, ki jim nudi takojšnje udobje in  zaščito pred vsakodnevnimi agresivnimi dejavniki.

Brezkompromisen odgovor Dior znanosti

Za Le Baume so Dior znanstveniki izbrali izjemno učinkovite naravne sestavine, ki intenzivno popravljajo tudi najbolj občutljivo kožo in ji povrnejo njeno lepoto.

Intenzivno popravljanje in pomirjanje

V osrčju formule je ekstrakt centelle asiatice, ki ima izjemno lastnost popravljanja najbolj krhke in občutljive kože. Zagotovi dvojno delovanje – popravljanje in pomirjanje:

  • krepi sintezo ključnih molekul kožne bariere (ceramidi + 43 %*);
  • stimulira kohezijo ključnih sestavnih delov vrhnjice (+ 42 %* occludin, + 128 %* involucrin, + 104 %* filaggrin);
  • za takojšen občutek pomirjanja je znatno zmanjšana sinteza vnetnih molekul.

*In vitro test sestavin.

Krepitev kožne bariere

Vzporedno koktejl naravnih aktivnih sestavin rastlinskega izvora poskrbi za ponovno povečanje nivoja lipidov v koži, ji s tem zagotovi udobje in poskrbi za zaščito pred dehidracijo. Skvalan, olje jojobe in karitejevo maslo koži zagotovijo osnovne maščobne kisline, kot sta kislini omega 6 in 9. Omogočajo krepitev kožne bariere in hkrati poskrbijo za udobje in hranjenje kože.

Krepi intenzivno vlaženje

Močni duo aktivnih sestavin skrbi za optimalno globinsko vlaženje kože.

• Glicerin, sestavina z izjemnimi negovalnimi lastnostmi, deluje kot vlažilec, ki zadržuje vlago globoko v vrhnjici.

• Hialuronska kislina, naravni vlažilec z visoko molekularno težo, tvori zračne plasti na površini kože ter s tem kožo napolni, gladi in polepša.

Univerzalna formula za moške in ženske z dokazanim delovanjem

S svojo izjemno formulo se Le Baume prilagodi različnim potrebam kože, različnim tipom kože in različnim tenom polti.

Učinek obliža

Neverjetna tekstura “obliža” novega Le Baume kožo ovije v zaščitno tančico.

Emulzija z izjemno negovalno in udobno oljno fazo, ki jo sestavljajo različna olja in voski ter karitejevo maslo, se v stiku s kožo stopi in v trenutku vpije ter ne pušča mastnega sloja.

Le Baume omogoča nanos, kadarkoli ga potrebujete in kolikokrat želite – glede na potrebe kože, v eni ali več plasteh.

Dior učinkovitost

Le Baume je bil predmet številnih testov na različnih delih telesa in obraza.

  • V samo 2 urah popravi kožno bariero*;
  • Udeleženci občutijo, da so ustnice po 2 tednih bolj polne: + 39 %**;
  • Udeleženci opažajo, da so nohti po 2 tednih močnejši: + 46 %**;
  • Vse do 72*** ur vlaženja.

*Instrumentalni test na 31 prostovoljcih.

**Samoocena 33 prostovoljcev po 2 tednih.

***Instrumentalni test na 33 prostovoljcih, po enem nanosu.

Koncentrat nege kože ustvarjen za novo generacijo

Le Baume – večnamenski izdelek, formuliran z veliko vsebnostjo aktivnih sestavin naravnega izvora. Izdelek za nego kože, ki ustreza različnim tipom kože in
tenom polti.

Koncentracija Dior nege, ustvarjena za novo generacijo. Do 95 % sestavin naravnega izvora.

Le Baume je izdelek, ki je zasnovan tako, da je lahko vedno z vami. Modno pakiranje, zasnovano za novo generacijo strank negovalnih izdelkov, ki ga utelešajo štirje mednarodni ambasadorji z navdihujočimi in netipičnimi karakterji in karierami.

 Generacija “on-the-go”

Ker se tempo našega življenjskega stila pospešuje in so agresivni dejavniki prisotni vse okoli nas, Dior Le Baume poskrbi, da je vsak dan z nami, zahvaljujoč pakiranju, ki ga lahko enostavno pospravite v žep ali torbico. Pravi negovalni modni dodatek.

Ultra moden in tudi ultra praktičen: omogoča vlaženje in poudarek lepote vaših ustnic, nohtov, rok in dekolteja, kadarkoli in kjerkoli. Hibridna vizija, ki razbija konvencije nege kože. Edini okolijski odtis, ki ga pušča, je lepota.

Le Baume dokazuje, da je lepotni izdelek lahko zelo privlačen in hkrati okolju prijazen. Embalažo sestavlja en material – polipropilen, ki je v veliki meri namenjen recikliranju*.

*Pakiranje je možno reciklirati le na območjih, kjer je na voljo primerna oprema.

Štirje ambasadorji z netipičnimi kariernimi potmi, edinstvenim in raznolikim stilom in neverjetnimi karakterji. Digitalna kampanja s presenetljivimi posamezniki, ki postavlja nova pravila igre.

Jisoo

Ikonična pop izvajalka iz Južne Koreje, pevka skupine Blackpink, ki je tudi manekenka in igralka. Ustvari vrtinec energije, kjerkoli se pojavi.

Emma Raducanu

Izjemna tenisačica in zmagovalka turnirja US Ppen leta 2021 pri le 18 letih. Na novo postavlja pravila s svojo neverjetno igro, njenim multikulturnim profilom, njeno avtentičnostjo in izjemno karierno potjo.

Cha Eunwoo

Igralec in pevec iz Južne Koreje, oboževan zaradi svoje kreativnosti in čutnosti. Njegovi oboževalci ponorijo, kjerkoli se pojavi.

Nonso

Izjemen nigerijski maneken in zvezda moških modnih brvi, ki z lahkotnostjo, svobodnim duhom in zabavnim temperamentom nosi vse od ulične mode do krojenih oblek.

Vsak od njih predstavlja novo, svobodno, vsestransko, ‘on-the-go’ generacijo Z.


Naslovna fotografija: Dior
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno