Dior Solar: Sončni pobeg

Celovita rutina za obraz, telo in lase – od priprave do poudarjanja lepote. Lansko leto je hiša Dior predstavila novo Dior Solar kolekcijo sedmih must-have formul namenjenih vsem, ki sanjajo o pobegu pred običajnim vsakdanom in se prepustijo soncu polnim dnem, ki nas napolnijo s srečo. Linija, ki predstavi poletno umetnost življenja pri Diorju.

Popolno uživanje poletja, ki nas ponese na francosko riviero. Koža je zahvaljujoč SPF zaščiti popolnoma zaščitena in hkrati ohranja svojo svežino ter je videti polepšana od jutra do večera.

Za dopolnitev izkušnje letos hiša Dior predstavlja novo Protective Cream SPF 50 za telo. Naravna in senzorična formula, oblikovana za najbolj zahtevne. Za zagotovitev optimalne zaščite je formula vodoodporna. Čisti trenutek užitka in svobode, korak bližje Diorjevemu modnemu poletju.

Izjemno senzorična zaščita

Lahkotna in senzorična zaščitna krema za telo SPF 50 poskrbi za popoln užitek in zmanjša tveganja, ki jih povzroča izpostavljanje soncu. Zahvaljujoč kombinaciji organskih filtrov, ki vpijajo UV žarke in mineralnih filtrov, ki UV žarke odbijajo, nova zaščitna krema za telo SPF 50 učinkovito zaščiti kožo pred UVA in UVB žarki.

Izjemen dosežek formule, ki so ga razvili v Diorjevem znanstvenoraziskovalnem centru, je formula, ki je odporna na vročino in se ne topi v vodi.

Zaščitna krema za telo SPF 50 je izjemno mazljiva in se v stiku s kožo topi ter ne pušča lepljivega občutka in mastnih sledi. Kožo ovije v ikonično sled dišave, ki vas ponese daleč, daleč stran. V svojem velikodušnem formatu (150ml) z optimalno zaščito in razkošjem ob nanosu bo nova zaščitna krema za telo SPF 50 vaš popolni spremljevalec tega poletja.
Koža je intenzivno navlažena in svilnata; vaše telo sije celo poletje.

“Tan Beautifier” kompleks v osrčju formule

Kompleks, ki ga sestavljajo tri aktivne sestavine, poskrbi za povečan učinek zagorele polti in daljšo obstojnost zagorelosti.

  1. Ekstrakt korenine koleusa vsebuje forskolin (>80%), molekulo, ki ima dvojno delovanje:
  • pospeši naravni proces zagorelosti.
  • Krepi kožo, kar pomaga pri zmanjšanju poškodb, ki so povezane z izpostavljanjem UV žarkom.

2. Inozitol, aktivna sestavina, pridobljena iz rožiča, ima dokazan vpliv na povečan učinek zagorele polti.

3. Tokoferil acetat je derivat vitamina E, ki je naravno prisoten v naši koži, a se njegova proizvodnja s staranjem zmanjšuje.

Monoi in Dior Solar – zlati dotik

Monoi, certificiran z ZOP (zaščitena označba porekla) in 100% naraven, je izbran s strani hiše Dior kot prepoznavna dišava vseh zaščitnih proizvodov linije Dior Solar in tudi vseh proizvodov, ki poskrbijo za nego ter polepšanje kože po sončenju.

Pridobiva se s postopkom maceracije tiara cvetov (Gardenia tahitensis) in kokosovega olja (Cocos nucifera oil), čemur sledi še maceracija cvetov Kau Pe (Fagraea berteriana).

Monoi, vdet v formule Dior Solar, je naravno bogat z omega 6 in 9 maščobnimi kislinami, ki so znane po svojih lastnostih vlaženja in hranjenja kože.


Naslovna fotografija: Dior Solar
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno