Dobrodošli v čarobnem svetu Hiše Dior

Na koncu dolge aleje, obdane s cipresami, se pred vašimi očmi odpre pogled na magičen dvorec Christiana Diorja, njegov cvetni raj, nad katerim se bohotijo božanske zvezdne konstelacije. Brezčasna postavitev, ki oddaja duh številnih zabav, ki jih je gostil gospod Dior. To je kraj za srečanje, ki kipi s spomini in prikazuje Diorjevojo gostoljubje in velikodušnost.

Dvorec osvetljen z zvezdami in nežno obdan s snežinkami, odpre svoja vrata za brezčasno druženje ob večerji in razkriva paleto dragocenih daril ter magičnih živali. V vzorcu, ki ga je ustvaril italijanski umetnik Pietro Ruffo, zvezde plešejo med vpadljivimi živalmi in mitološkimi figurami v osrčju razkošne in divje flore.

“Za ta projekt sem si zamislil, da ponoči ležim na travi pred Château La Colle Noire in gledam proti severu, občudujem zvezdne konstelacije ob Severnici, Malemu medvedu, Žirafi, Risu, Zmaju, Perzeju, Kasiopeji … za katere se zdi, da plešejo po nebu. Očaran nad tem, kar vidim in obdan s prečudovito dišavo: vijolica, angelika, gardenija, jasmin, cvet pomarančevca, frangipani, magnolija, vrtnica in mirta – vse te arome osvetljene z zvezdnim nebom – kot da bi konstelacije zaživele.” Pietro Ruffo

Anya Taylor-Joy, kot silfida, je obraz Dior Holiday kampanje, ki jo je posnel Benoit Delhomme. V vlogi sijoče gostiteljice nas povabi v dvorec. Kot svetlolasa vila, ki se vije med ikonami Hiše Dior – Miss Dior, J’adore, Rouge Dior in Sauvage, v svojo družbo povabi belega volka. Za obeleženje te priložnosti je vse okrašeno z zlatim vzorcem Pietra Ruffa.


Naslovna fotografija: Dior
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno