Negovalni ritual Dior Sauvage

Kombinacija senzoričnih tekstur in učinkovitosti. Vsak proizvod negovalne linije Sauvage nas popelje v divjino; med čiščenjem, britjem, pomirjanjem in vlaženjem. Po negovanju za seboj pustijo prefinjeno dišavno sled z lesnimi notami in so primerni za vse tipe kože.
Formule proizvodov so obogatene z ekstraktom kaktusa – znamenite rastline ameriških puščav, ki v sebi skriva bogato koncentracijo aktivnih sestavin.

Nova osnova

Sauvage negovalno linijo dopolnjuje čistilna pena in maska za obraz (Sauvage Facial Cleanser and Mask), katere formulo sestavlja 85 % sestavin naravnega izvora.* Ekstrakt kaktusa, ki slovi po svojih čistilnih in luščilnih lastnostih, pripomore k odstranjevanju nečistoč s kože. Z vsakim nanosom je koža bolj gladka, čista in sijoča.

2 v 1 negovalni korak, ki je izjemno enostaven za uporabo.
Kremna čistilna pena za obraz in brado poskrbi za čiščenje in poenotenje kože brez izsuševanja in je enostavna za izpiranje. Koža je po uporabi občutno bolj čista, sveža in mehka.

Enkrat tedensko se lahko uporabi kot maska. V tem primeru jo nanesete na suho kožo in pustite delovati eno minuto, kar je dovolj časa, da nežno prečisti pore. Po izpiranju je koža mehkejša, matirana, polt je videti bolj sijoča in brada svilnato gladka.

Ritual zaključite z dišavo Sauvage Elixir, likerjem izjemnih sestavin, ki izžarevajo moč, eleganco, skrivnostnost …

* Vrednost izračunana na podlagi standarda ISO 16128-1 in ISO 16128-2. Preostalih 15 % sestavin je bilo izbranih pod strogim nadzorom, da optimizirajo delovanje in stabilnost formule.


Naslovna fotografija: Dior Sauvage
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno