Dior Prestige: Le Concentré Yeux & La Lotion Essence de Rose

Oblikovana s strani narave in preoblikovana s pomočjo znanosti – vrtnica Granville razkrije vso svojo moč v negovalni liniji Dior Prestige. Hiša Dior je leta 2022 predstavila zasnovo novega kompleksa: RosapeptideTM. Molekularna frakcija obnovitvenih cvetov vrtnice, vmešana s popravljalnim sokom vrtnice in krepilnim peptidom, ki skrbi za napetost kože. Kompleks, ki ima pomladitveni učinek na treh ravneh kože – delovanje od kožne matrice vse do kožne bariere.

Danes sta s s tem ikoničnim Dior Prestige kompleksom RosapeptideTM obogateni dve novi formuli:

  • Dior Prestige Le Concentré Yeux, ki poskrbi za vidno pomlajevanje očesnega predela.
  • Dior Prestige La Lotion Essence de Rose, ki skrbi za vlaženje kože in njen mladosten izgled.

OD VRTNICE GRANVILLE DO KOŽE

Dior že 20 let raziskuje in razkriva skrivnosti vrtnice Granville. Vrtnica, ki izhaja iz divje vrtnice, ki raste na klifih obale Normandije, kjer so jo izoblikovale neizprosne klimatske razmere, razkriva svojo življenjsko moč, odpornost in svojo izjemno lepoto. Vrtnica Granville, izbrana med 40 000 vrstami vrtnic, je ustvarjena s sedmimi postopkih križanj, in je prva vrtnica ustvarjena za Dior nego kože, ki ima izjemno bogato genetsko zasnovo. Dragulj, ki ga je oblikovala narava in je bil postopno preoblikovan s pomočjo znanosti. Hiša Dior je vrtnici Granville leta 2021 namenila svoj vrt. To je prvi Diorjev vrt namenjen vzgoji kozmetične vrtnice in 100% predan regenerativnemu kmetijstvu, ki se nahaja v mestu Granville, od koder ta vrtnica tudi izvira. Ta laboratorij na prostem je izjemna pridobitev, da lahko spoznavamo izjemne lastnosti te čudovite vrtnice.

  • Vrtnica Granville je najbolj odporna vrtnica med vsemi znanimi vrstami vrtnic (je dvakrat bolj odporna proti boleznim kot vrtnica Rosa chinensis).
  • Odlikuje jo izjemna vitalnost (njena celična rast je dvakrat hitrejša kot pri vrtnici Rosa Damascena).
  • Surovi ekstrakt vrtnice Granville dokazano pokaže svojo obnovitveno moč na koži po laserskem tretmaju.
  • Kompleks RosapeptideTM omogoča vsem komponentam, da so bolj učinkovite v boju proti staranju kot katerekoli druge negovalne molekule (sok vrtnice je 4-krat močnejši kot retinojska kislina, ko govorimo o obnovi kože.)

DIOR PRESTIGE LE CONCENTRÉ YEUX – CVETOČA NEGA OČI

Dior Prestige Le Concentré Yeux, krema za oči, obogatena s kompleksom RosapeptideTM in dinamičnimi kvasovkami, cilja na štiri glavne točke očesnega področja za vidno pomlajevanje, ki je dodatno okrepljeno s posebnim masažnim aplikatorjem.

Glavne točke mladostnega očesnega področja osvetljeno s strani Dior znanosti

Nedavna raziskava Diorjevih znanstvenikov je pokazala, da so za mladostno obrazno mimiko zaslužne štiri glavne točke očesnega predela: čvrsta zgornja veka, sijoč in svetel predel notranjega očesnega kotička (solznica), gladka koža na spodnjem delu oči, gladek zunanji kotiček oči.

Ritual posvečen štirim točkam očesnega predela

Izjemna razkošnost kreme v vosku nove Dior Prestige Le Concentré Yeux omogoča dolgoročno delovanje na očesnem področju, saj jo nanašate s pomočjo konic prstov ali posebno oblikovanega masažnega aplikatorja. Nova generacija inteligentnega pripomočka “Open-Eye” aplikator ponuja osvežilni občutek. Aplikator poveča učinek privzdiga zgornje veke in loka obrvi, gladi solznico, vidno privzdigne ličnice in gladi gube zunanjega dela oči. Delovanje kreme za oći Dior Prestige Le Concentré Yeux v kombinaciji z “Open-Eye” aplikatorjem poskrbi za odprt pogled, razkrije mladosten videz in osvetli ter poskrbi za popoln trenutek sproščanja ob nanosu.

Skrivnost za mladosten pogled

Kompas vrtnice, emblem hiše Dior in linije Dior Prestige, krasi ohišje Dior Prestige Le Concentré Yeux. Njene štiri puščice, ki predstavljajo štiri glavne točke, usmerjajo k doseganju popolnega ravnovesja mladostnega videza oči. V skladu z Dior listino odgovornega ravnanja je embalaža kreme Dior Prestige Le Concentré Yeux
namenjena ponovnemu polnjenju.

DIOR PRESTIGE LA LOTION ESSENCE DE ROSE, PRVI LOSJON Z NAVDIHOM KROŽENJA VODE V VRTNICI

Dior prvič predstavlja osvežujoči, intenzivno vlažilni in hranilni losjon, katerega navdih je kroženje vode v vrtnici.

Vrtnica Granvile ima sposobnost uravnavanja lastne hidracije. Mesnati cvetovi, ki jih sestavlja 80 % vode, presenečajo s svojo prožnostjo in sposobnostjo, da kljubujejo vetru.

Diorjevi znanstveniki so odkrili skrivnost te legendarne vrtnice. Zahvaljujoč sistemu vodnih kanalov – akvaporinov – uravnavanih s strani posebnega gena, je vrtnica Granville sposobna uravnavati lastne ravni vlaženja. Ko je podvržena agresivnim dejavnikom, kot je na primer suša, upočasni svojo rast in počaka, dokler pogoji vlaženja ne dosežejo ravni, ki omogočajo pogoje za rast. Tudi koža ima sistem akvaporinov, ki je podoben tem vodnim kanalom.

Dior Prestige odgovor po meri: revitalizacijska moč kompleksa RosapeptideTM

RosapeptideTM, bogat z izjemno obnovitveno esenco vrtnice v kombinaciji s popravljalnim sokom vrtnice in peptidom, ki krepi gostoto kože, deluje na tri ravni kože in omogoča izjemno delovanje na akvaporine z namenom krepitve celotnega pretoka vode in pomlajevanja.

Senzorično občutenje brez primere, ki združuje razkošnost in svežino

Novi Dior Prestige La Lotion Essence de Rose je bistvo mojstrstva formulacij Dior Prestige. Predstavlja senzorično občutenje brez primere zahvaljujoč novi spreminjajoči se teksturi, ki je kombinacija losjona in vode; za takojšno svežino, ki zagotovi globinsko vlaženje in intenzivno hranjenje. Dan za dnem je koža vidno bolj polna, sijoča in sije z mladostno svežino. Koža je od jutra do večera obdana z žametnim zaključkom.


Naslovna fotografija: Dior Prestige
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno