Nova linija parfumske nege za telo Dior J’adore Les Adorables

Novi J’adore odišavljen ritual nege telesa

J’adore Parfum d’eau odpira vrata popolnoma novemu načinu nošenja dišave s svojo vodno formulo, ki v stiku s kožo tvori pravo harmonijo. Ta pristop nadgrajujemo in predstavljamo Les Adorables, kolekcijo treh odišavljenih izdelkov za nego telesa: krema za telo, bleščeč gel za telo in popolnoma nov bleščeč piling za telo. Proizvodi, ki bodo osvežili J’adore ritual za nego telesa v duhu dobrega počutja in čutnosti.

Prenovljene teksture, okrepljeno delovanje in prečudovita oblika – to so karakteristike tria negovalnih proizvodov. Takojšen vir naravnega užitka, ki vas vabi, da koži privoščite večplastno sled dišave J’adore. Naj vaša koža občuti moč J’adore cvetlic.

Lušči, mehča, se blešči

Nov bleščeč piling za telo Shimmering Body Scrub
Nova drzna kreacija brez primere v svetu prestižne parfumerije. Nov dodatek k razkošni negi telesa. Formula je obogatena z ekstraktom jasmina in prežeta z delci 24-karatnega zlata. V stiku z vodo dobi mlečno teksturo, ki nežno odstrani odmrle kožne celice, koži zagotovi udobje in jo obda s sijajem. Novi piling, senzoričen in nežno odišavljen, je nepogrešljiv začetni del rituala nege kože, pred nanosom kreme in bleščečega gela za telo.

Nova krema za telo Body Cream
Izjemna formula, ki jo sestavlja 90 % sestavin naravnega izvora, obogatena z voskom jasmina in nektarjem bombaža. Hranilna in vlažilna tekstura je lahkotna, se hitro vpije, kožo omehča, jo ovije v satenasto tančico sijaja ter nežno osveži z notami dišave J’adore.

Nov bleščeč gel za telo Shimmering Body Gel
Bleščeč gel za telo, očarljiv in prepojen z delci 24-karatnega zlata, je sedaj obogaten z izvlečkom jasmina in nam ponuja formulo, ki jo sestavlja 96 % sestavin naravnega izvora. Gel tekstura ob nanosu na dekolte in ramena kožo v trenutku osveži in jo polepša z mavričnim bleščečim sijajem, ki traja.

Zaželeni predmeti
Kot da bi biser J’adore amfore odletel…
Mehko zaobljen, zlat in bleščeč kot veličastni kamenčki. Embalaže proizvodov so dobile popolnoma nove razkošne in trajnostne oblike, teža stekla pa je bila prepolovljena. Tvorijo popoln odsev brezhibne zaobljene amfore, ki jo občudujete v vaši kopalnici in se navdušujete nad njeno obliko ob ritualu razvajanja vašega telesa.


Naslovna fotografija: Dior J’adore Les Adorables
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno