MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Nova generacija odstranjevanja ličil modne hiše Dior

»Ponosen sem, da vam lahko predstavim naše nove odstranjevalce ličil. Vsak izdelek je izjemno učinkovit in spoštuje kožo. 
Peter Philips, kreativni in image direktor Dior ličil

Hiša Dior je ličenje naredila umetnost. Sedaj pa razkriva znanost za odstranjevanje ličil. Predstavljamo vam novo celovito in profesionalno linijo čistilnih proizvodov: odstranjevalec ličil za oči, micelarno vodico ter čistilno mleko.

Rutina čiščenja, ki je bila zasnovana Dior laboratorijih, vsebuje tri izdelke za čiščenje, ki jih sestavlja več kot 96 % sestavin naravnega izvora. Proces je zasnovan na prečiščevalni moči ekstrakta francoske vodne lilije iz novega vrta Latour-Marliac, znamke Dior. Tri formule obogatene z nego zagotovijo tri izjemne teksture, ki jih lahko prilagajte glede na tip kože, vrsto ličil ali enostavno glede na počutje. Paleta vsebuje komplementarne odstranjevalce ličil za enostavno čiščenje in nego kože.

Nova generacija odstranjevanja ličil pri Diorju

Nedavna študija LVMH raziskovalcev je osvetlila problematiko poškodb kože, ki jo povzroči onesnaževanje, predvsem težke kovine (železo, merkur, kadmij, nikel, aluminij ipd.) Ti delci spodbudijo oksidacijo lipidov, poškodujejo DNK in poslabšajo delovanje kožne bariere. Vse te spremembe delovanja in strukture povrhnjice drastično prispevajo k prezgodnjemu staranju kože. Da bi omejili škodljive učinke urbanega življenja in težkih kovin na našo kožo, je pomembno, da odstranimo nečistoče, ki se vsakodnevno nabirajo, hkrati pa poskrbimo za ohranjanje delovanja kožne bariere. Nov način odstranjevanja ličil tiči v osrčju off/on čistilne tehnike. V laboratorijih znamke Dior že dolgo raziskujejo rastline, ki imajo izjemno moč in visok nivo odpornosti. Med njimi je tudi vodna lilija, ki lahko nevtralizira nečistoče, vključno s težkimi kovinami. Razstruplja vodo in vse žive organizme v njej. V stiku z delci onesnaževanja, vodna lilija ujame težke kovine in jih učinkovito odstrani.

Tri senzacionalne teksture za užitek pri čiščenju

Voda, ki spodbuja vlaženje, kremni hranilni losjon in nežna dvofazna formula. Dior predstavlja Off/On tehnologijo čiščenja v treh formulah, ki združujejo visoko delovanje in ekstremno nego kože.

Micelarna vodica : prečisti in vlaži

Sestavljena iz 98 % sestavin naravnega izvora, obogatena z ekstraktom vodne lilije, rastlinskimi saponini (opilia iz Dior vrta), vodo plavice in hialuronsko kislino. V stiku s kožo miceliji simultano ujamejo hidrofilne nečistoče in oljne ostanke, medtem ko hialuronska kislina pripomore h krepitvi vlaženja. Micelarna vodica koži daje izjemen občutek svežine in dolgotrajnega vlaženja.

Odstranjevalec ličil za oči & usta: odstrani ličila in pomirja

Nežna dvofazna formula, ki jo sestavlja 98 % sestavin naravnega izvora, obogatena z ekstraktom vodne lilije, oljem travniške pene, vodo plavice in oljem jojobe. Formuliran, da odstrani izjemno pigmentirana ličila, a hkrati deluje spoštljivo do kože. Dve fazi, vodna in oljna faza, z dvojnim delovanjem, da učinkovito ulovita vse nečistoče. Olje jojobe pomirja in zagotovi udobje občutljivemu področju okoli oči in ust. Oči so čiste, trepalnice so voljne in ustnice mehke.

Čistilno mleko : čiščenje in mehčanje

Ultra senzorični losjon, ki ga sestavlja 96 % sestavin naravnega izvora, obogaten z ekstraktom vodne lilije, vodo plavce in voskom jasmina. Oblikovan tako, da ustreza tudi najbolj občutljivim kožam. Njegova mehka tekstura se enostavno nanaša s prsti ali z vato, da bi učinkovito odstranili pigmente, ostanke sebuma, uv zaščite in delce onesnaževanja. Vosek jasmina pa poskrbi za hranjenje kože.

La Mousse Off/On Au Nymphea Purifiant

Odstrani ličila in skrbi za naravno lepoto kože. Oblikovana za vsak tip kože, tudi najbolj občutljive, nova Mousse Off/On Cleanser prevetri prepričanja o odstranjevanju ličil. Dan za dnem, je okolje povrhnjice uravnoteženo, koža je zaščitena pred poškodbami, ki jih povzročijo delci onesnaževanja. V svojem naravnem ekosistemu vodna lilija, iz Dior vrta Latour Marliac, poskrbi, da ujame težke kovine in s tem prečisti in razstruplja vodo okoli nje prvič do sedaj je Dior preučil izjemne moči te vodne cvetlice, ki ima izjemno moč prečiščevanja koža. Pena je obogatena še z vodo plavice in ekstraktom lakrice. Off/On čistilna pena poskrbi za učinkovito prečiščevanje in koži zagotovi takojšno udobje.


Naslovna fotografija: Dior

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno