Dior: Le najboljše od sonca za vašo kožo

Zaščitite, poudarite in polepšajte kožo z nežno dišavo polinezijskega cvetja. Dior je izboljšal proizvode za zaščito na soncu, da boste ob uporabi še bolj uživali. Predstavljamo vam dve kremi za obraz za popolno zaščito na soncu – Beautifying Protective Cremes Sublime Glow SPF 30 in SPF 50, s popolnoma novima formulama. In mlečno meglico z okrepljeno zaščito – Beautifying Protective Milky Mist Sublime Glow SPF 50 ter senzorično olje – Beautifying Protective Oil Mist Sublime Glow SPF 15.

Čudovit sijaj
Čudovita koža je predvsem najprej popolnoma zaščitena koža. Dior vam predstavlja visoko zaščito v treh novih formulah. V osrčju zaščitne formule je izpopolnjena sestava mineralnih filtrov in vlažilnih ter obnovitvenih sestavin za celovito zaščito kože. Širok spekter UVA filtrov, ki učinkovito zaščitijo kožo pred ultravijoličnimi žarki, ki povzročajo pigmentne madeže in pospešujejo staranje kože; medtem ko širok spekter UVB filtrov kožo zaščiti pred opeklinami in rdečico, ki je posledica prekomernega izpostavljanja soncu. Močan antioksidant, vitamin E, zaščiti kožo pred staranjem, ki ga povzročajo sončni žarki in prosti radikali. Dior znanstveniki so razvili nove formule, bogate s hranilnimi in pomiritvenimi sestavinami, da preprečijo suho kožo in jo globinsko navlažijo. Pristop, ki stremi k nenehnemu izboljševanju, je bil navdih za povečanje zaščite mlečne meglice za telo, Beautifying Protective Milky Mist Sublime Glow, na SPF 50. Za učinkovito zaščito je formula vodoodporna.

Skrivnost Tan Beautifier kompleksa
Tan Beautifier kompleks je polepševalec zagorelosti, ki ga sestavljajo sestavine, ki pospešijo in okrepijo porjavelost (naravni izvlečki iz mesa sadeža rožiča); okrepi in podaljša učinek posončene polti, tudi po izpostavljenosti soncu. Formuli je dodan optični učinek zlatih bleščic, ki kožo polepša z intenzivnim, sijočim, naravnim in dolgo obstojnim sijajem.

Sveže in lahkotne teksture – bolj kot kadar koli
Plod natančnega dela mojstrov formulacij je obogatitev formule s sestavinami naravnega izvora, in ji hob tem ohraniti izjemno mazljive, vlažilne in lahkotne teksture, ki zagotovijo občutek svežine takoj po nanosu.

Razpoznavna dišava, ki vas vabi na potovanje
Dior Bronze razpoznavna dišava je preoblikovana, da poudari učinek lahkotnosti in svežine novih tekstur. Vabi vas na potovanja… ikonično monoï cvetje je osveženo, bolj cvetno in očarljivo. V kombinaciji z bergamotko je odeto v šopek cvetov pomarančevca, jasmina in ylang ylanga. V spodnjih notah te prečudovite dišave so note cedre, vanilije in karamele.

Vaša koža je popolno zaščitena, čudovito polepšana in sveže odišavljena ter pripravljena da dobi le najboljše kar sonce ponuja.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Dior

Aktualno