Dior J’adore Parfum d’eau: Cvetna koreografija in alkemija nemogočega

Dior, vedno poznan po svojih velikih dosežkih, vizionarskemu temperamentu in večni želji po premikanju mej. Danes je ta želja vodila v kreacijo olfaktornega presenečenja, ki premika meje pravil kompozicij dišav. Pionirski izziv k dobro poznanim konvencijam razvoja dišav. Nova zgodba pri J’adore-ju, absolutna ikona, ki dopušča transformacije. Cvetna koreografija, naklonjena kreativnim inovacijam.

J’adore Parfum d’eau je prava mojstrovina.
Veliki podpis izjemno koncentrirane dišave eau de parfum, ki je elegantna in večplastna. A ne vsebuje niti sledi alkohola. Velika dišava z obljubo intenzivnega olfaktornega užitka, ki je razpoznavni podpis dišave J’adore, kompozicija, ki jo sestavljajo le voda in cvetlice.
Inovativni dosežek in alkemija nemogočega – Dior patent.
Sanje parfumerja v revolucionarnem stilu, ki bo spremenil pravila igre in odprl novo pot v svetu dišav.

Revolucija vode
Med vsemi najbolj zanimivimi izzivi, s katerimi bi se lahko spoprijeli, je bile en nadvse vznemirjajoč in težaven, očarljiv in tvegan: zagotoviti, da se eau de parfum predstavi v vseh svojih niansah in eleganci, čeprav je njegova osnova voda. Kompozicija, ki prevzame na videz nemogočo nalogo, da v njeno formulo ne vključimo alkohola, a ki vseeno ostane zvesta sami sebi in razkošna.

François Demachy, ki je ustvaril dišavo, je sledil sanjam o prenovi ideje o dišavah in odprtju popolnoma novega presenetljivega področja novih možnosti. Samo hiša Dior si drzne razmišljati o parfumu, katerega osnova je voda in potem tudi uresničiti idejo ter predstaviti inovacijo. In vse to za J’adore, ikonično dišavo z vso drznostjo, ki jo vsebuje in inovativno dušo, ki premika meje.

Senzorični vidik dišave J’adore Parfum d’eau je razkrit, drugačen v svoji razkošnosti, še bolj objemajoč in žameten, s takojšnjo mehko svežino. Zahvaljujoč vodi tradicionalna oblika vrhnje-srčne-osnovne note izgine in pušča prostor kompoziciji, ki niti ne razkriva niti ne prikazuje klasičnih, hlapnih in spreminjajočih se vrhnjih not. Poskrbi za presenečenje takojšnje sveže cvetne dišave, ki se v celoti in popolnoma spoji s kožo, postane zvesta in nepopustljiva. J’adore šopek se preobrazi. Direkten in razkošen se čez čas razkrije skozi nove odtenke, prežete z naravo.

Bližje cvetlicam
Zahvaljujoč novi formulaciji se cvetlice bohotijo ter so čutne in spontane, osvetljene z novo objemajočo svetlobo.
Prelepa harmonija se razvije okoli kitajske magnolije in s čutnimi poudarki jasmina v mešanici z zapeljivo vrtnico in svežim kovačnikom. Brez dvoma je nova dišava osnovna lepota J’adore dišave, resnična oda belim cvetlicam, osvežena z zelenimi notami.

Ob oboževanih cvetlicah se razkriva nova sijoča nota nerolija, ki poskrbi za udobno mehkobo. Zaradi ekskluzivnega partnerstva s “Florapolis” domain, ki ga vodi Christelle Archer, je ta sladki neroli obdarjen s fasetami, ki so hkrati morske, živahne, zelene in gladke. Sijoč in mogočen neroli ovije dišavo J’adore parfum d’eau v edinstvene cvetne nianse.

Dišava J’adore parfum d’eau, prežeta s cvetno svežino, daje priložnost, da na novo odkrijemo J’adore v popolnoma novem sijaju. Razkošen šopek se razkrije že s prvimi notami, se lahkotno odpira in razkriva svojo moč, saj je slastno svež a tako zaznaven. Spontana, prečudovita dišava J’adore parfum d’eau nežno obnovi lepoto dišave J’adore in zahvaljujoč revolucionarni formuli na novo predstavi osnovno idejo parfuma, ki je bližje koži kot kadarkoli prej.

Nežna amfora
Bela in zlata J’adore amfora v obliki brez primere. Opalescentna, ovita v mehkobo alabastra. Steklenička, ki popolno predstavlja svojo vsebino nežnosti cvetlic. Žametna mehkoba za kompozicijo, katere osnova je voda. Razpršilec zagotovi razkošno meglico dišave in ponuja gesto, s katero lahko uživate ob nanosu dišave ter jo ponavljate do neskončnosti, da se ovijete v meglico cvetlic in užitka.


Naslovna fotografija: Dior
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno