Dior Forever: Nova generacija kompaktne podlage z ultra udobno žametno teksturo

Dior Forever je postal ikonični proizvod zahvaljujoč izjemni obstojnosti, barvi po meri in presenetljivemu negovalnemu učinku; in vse skupaj še v čisti formuli. Tekoča podlaga, ki ženskam zagotavlja popolnost in nepredstavljivo udobje ter je na voljo v dveh različnih zaključkih.

Letos Dior z enako vizijo spreminja podlage v prahu z novo podlago Dior Forever Natural Velvet. Nova generacija kompaktne podlage z ultra udobno žametno teksturo. Kot odraz več kot 50-letnih izkušenj in mojstrstva na področju nege kože se predstavlja nova izjemna kompaktna podlaga, zasnovana za različne tene polti in različne načine življenja. Sestavlja jo 90 % sestavin naravnega izvora in je formulirana tako, da spoštuje koži lasten ekosistem.

Forever, nova Dior rutina za doseganje izjemne popolnosti nad pričakovanji, je kreativna vizija Petra Philipsa. Ikonična linija, ki se s časom in z družbo spreminja – tak je izziv, ki si ga je zadal Peter Philips. S pomočjo LVMH ekipami za raziskovanje in razvoj je preobrazil Forever z izboljšavami, ki so bile mogoče zaradi najnovejših znanstvenih dognanj.

Forever dokazuje, zakaj je najboljši in zakaj znova presega pričakovanja žensk. Z izjemnimi rezultati, ki združujejo 24-urno obstojnost, barvo, ki se ne spreminja in se ne preslika, maksimalno udobje in naravna mat popolnost.

 • 7 od 10 žensk je mnenja, da se nosi bolje kot njihova običajna tekoča podlaga.
 • 8 od 10 žensk je mnenja, da je bolj udoben v primerjavi z ostalimi.

Edinstveni rezultati za vidno spremembo polti:

 • Polt je v trenutku matirana in gladka.
 • V enem tednu so pore vidno zmanjšane.
 • Po enem mesecu je koža bolj mat in je videti navlažena, tudi po odstranjevanju ličil.

Ti izjemni rezultati so tudi del Dior Forever Skin Glow podlage s sijočim zaključkom.

 • 24 ur sijaja, 24 ur vlaženja.
 • Polt je v trenutku sveža in sijoča.
 • V enem tednu je bolj gladka in bolj sijoča.
 • Po enem mesecu je njena vitalnost okrepljena, tudi po odstranjevanju ličil.
  Rezultati in senzoričnost, ki zasvojijo
 • 7 od 10 žensk trdi, da Dior Forever Skin Glow bolj poskrbi za nego kože v primerjavi z njihovo običajno podlago.
 • 8 od 10 žensk zatrdi, da izboljša naraven sijaj njihove kože.

Formule oblikovane kot negovalni koncentrati
Dior znanost strni raziskovalni trud, da bi zagotovili podlagi dolgo obstojnost, ki je to, kar obljublja, in sicer v popolni harmoniji s kožo žensk. Ker je rezultat ličenja najboljši, kadar je koža zdrava in navlažena, so za Forever podvojili koncentracijo cvetne nege, da je koža ob nanosu še lepša.

Forever in Forever Skin Glow sta sestavljena iz 86 % negovalne osnove, obogatene s cvetnimi ekstrakti. V osrčju formulacije ekstrakt iris deluje na fenomen, ki je tesno povezan s preprečevanjem staranja kože. Ekstrakt divje mačehe pripomore k ohranjanju navlaženosti, medtem ko ekstrakt kapucinke skrbi za sijaj.

Hiša Dior ostaja zvesta svoji zaobljubi, da zagotavljajo kar se da spoštljive proizvode, zato so Forever formule čiste in spoštujejo patent formulacij s strogimi kriteriji za izbor sestavin.
Diorjevo mojstrstvo barve za raznoliko lepoto.

Z več kot 50 let mojstrstva in znanja o polti ter na tisoče analiz tenov polti vsepovsod po svetu Dior razkriva kolekcijo odtenkov, ki predstavljajo lepoto v vsej svoji raznolikosti. Forever vsaki ženski zagotovi odtenek, ki na naraven način poudari njeno lepoto. Izbira odtenkov je popolnoma prilagojena različnim tenom polti, ki razkrijejo svojo najlepšo plat. Zaradi inovativnega rastlinsko mineralnega premaza pigmenti ne oksidirajo. Vseh 42 odtenkov v dveh zaključkih se popolnoma zlije s kožo, obstojni pa so do 24 ur.

S pomočjo strogih testiranj na 110 ženskah s 110 znanstveno razpoznanih tenov polti so nivo popolnosti tudi testirali. Za celovito rutino doseganja popolnosti polti je Peter Philips pod drobnogled vzel podlage v prahu in prevetril kompaktno podlago z revolucionarno formulo, z odtenki prilagojenimi različnim tenom polti, od svetlih do temnih.

Forever natural velvet, nova generacija kompaktne podlage z možnostjo ponovnega polnjenja
Nova generacija žametne kompaktne podlage, ki je lahkotna in se ne preslikava. Sestavlja jo 90 % sestavin naravnega izvora za popolno matirano polt od jutra do večera in za 24 ur intenzivnega udobja.

24 ur matirane popolnosti, testirane v ekstremnih pogojih
Lahkotna in žametna podlaga, ki je odporna na vročino in vlago. Senzorično občutenje nove kompaktne podlage Forever Natural Velvet je doseženo prav zaradi njenih tehničnih aspektov. Takoj ko jo nanesemo na kožo, se premazani pudri stopijo v stiku s kožo in popravljajo senčne dele obraza, zameglijo drobne linije, gube in nepravilnosti ter osvetlijo obraz.

Podlaga Forever Natural Velvet je prestala testiranja tudi pod resničnimi pogoji aktivnih žensk vsepovsod po svetu v skladu s specifično prilagojenim protokolom testiranja. Rezultat je učinek ličenja s 24-urno obstojnostjo, ki kljubuje znakom utrujenosti in stresa, pogojem ekstremne vročine in/ali vlage ter prenosa na oblačila (tehnologija transfer-proof).

Vidna transformacija kože
Na voljo je 16 odtenkov, ki se popolno prilagajajo vsem tenom polti in podtonom. Lahko se uporablja samostojno ali kot del rutine v kombinaciji s tekočo podlago, da razkrijemo najboljšo in najlepšo plat kože. Od prvega nanosa je polt takoj bolj matirana in bolj enotna. Barva do 24 ur ostane enaka kot ob nanosu in ne oksidira.

Pakiranje, ki sledi iniciativi okolju prijaznega pakiranja
Tudi pakiranje nove Forever linije upošteva pravila, ki so jih zasnovali pri Diorju, da bi zmanjšali vpliv na okolje:

 • Optimizirano recikliranje za kartonasto ohišje, ki ni laminirano s plastiko.
 • Škatlice Forever Natural Velvet so namenjene ponovnemu polnjenju.
 • Odstranitev magneta na škatlicah za lažje recikliranje.


Naslovna fotografija: Dior
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno