Čista podlaga za popolnost kože Dior Forever

Letos je Peter Philips, kreativni direktor Dior ličil, predstavil dve novi rutini ličenja Dior Forever po meri. Ustvaril jih je na podlagi dveh znamenitih tekočih podlag – sijoče in mat: Dior Forever Skin Glow za 24-urni vlažilni sijaj in Dior Forever No-transfer, 24-urni mat zaključek, ki se ne prenaša.

Dior Forever zagotovi edinstven učinek prekrivanja, 24-urno obstojnost in bravo, ki kljubuje vsem razmeram (vročina, vlaga, stres in znaki utrujenosti) z občutno lahko teksturo. Ker ima dve možnosti zaključka, sijočo in mat, je Dior Forever primeren za različne tipe kože.

DIOR FOREVER

Dior Forever zagotovi 24 ur izjemne popolnosti brez prenosa, učinek matiranja in celodnevno udobje kože. Nepravilnosti so zabrisane in tekstura kože je takoj polepšana.  Podlage vsebujejo ekstrakt šipka vrtnice za vpijanje sebuma, oženje por in zmanjšanje izločanja lojnic. Z vsakim nanosom izboljša kvaliteto kože.

DIOR FOREVER SKIN GLOW

Podlaga, ki zagotovi 24-urno vlaženje in sijaj, ki traja od jutra do večera. Polt je sijoča, gladka in enotna. Šele ko je polt popolno navlažena lahko sije in zato ima Dior Forever Skin Glow formula z učinkom zadrževanja vode v koži – zaradi okrepljene zaščite kožne bariere, se v koži ohranja optimalna raven vode in prepreči se njeno uhajanje.

Lepota v vsej svoji raznolikosti
Dior Forever ponuja odtenek za vsak ten polti – 42 odtenkov v dveh zaključkih.

DIOR FOREVER SKIN CORRECT, NARAVNI KOREKTOR

Dior predstavlja znameniti dolgo obstojen in izjemno prekriven kremni korektor, ki je sedaj na voljo v novi formuli, ki jo sestavlja 96 % sestavin naravnega izvora in je neprenosljiv.

Dior Forever Skin Correct vsaki ženski ponuja popolni odtenek, ki naravno polepša njeno polt. Na voljo je v 30 odtenkih, ki se ujemajo z odtenki Forever tekočih podlag.

Zahvaljujoč kremni teksturi, ki je lahkotna in hkrati zelo prekrivna, Dior Forever Skin Correct takoj izenači polt, zakrije nepravilnosti in zgladi teksturo kože v samo enem koraku.

Formula Dior Forever Skin Correct je izjemno koncentrirana z negovalnimi sestavinami in z enim samim nanosom poskrbi za celovito nego kože, ki ciljno deluje na predel okoli oči in ga pomirja, vlaži, zgladi in poživi.

DIOR FOREVER GLOW VEIL IN DIOR FOREVER VELVET VEIL, PODLAGI ZA POPOLN NANOS

Za pripravo polti pred nanosom tekoče podlage je Peter Philips predstavil dve novi Dior Forever podlagi za ličenje. Dva inovativna izdelka sta na voljo v mat in sijočem zaključku.

DIOR FOREVER GLOW VEIL: VEČ SIJAJA, VEČ VLAŽENJA

Dior Forever Glow Veil podlaga za ličenje združuje izjemen sijaj in 24-urno vlaženje v čisti formuli, ki jo sestavlja 97 % sestavin naravnega izvora.

24 ur intenzivne nege kože
Dior Forever Glow Veil podlaga za ličenje vsebuje naravne sestavine, ki poskrbijo za popolnost kože, dan za dnem:

– ekstrakt irisa pomirja vnetja in poskrbi za udobje kože;
– ekstrakt divje mačehe učinkuje na naraven proces kroženja vode v koži in s tem ohranja optimalen nivo vlažnosti kože in prispeva k celodnevnemu udobju;
– ekstrakt rdečega hibiskusa, ki vsebuje AHA kisline, pripomore k pospešitvi obnavljanja celic in prispeva k osvetljevanju polti.

DIOR FOREVER VELVET VEIL: 24 UR MATIRANJA

Dior Forever Velvet Veil podlaga za ličenje zabriše in gladi nepravilnosti kože. Čista formula, koncentrirana s cvetličnimi ekstrakti za nego kože in vidne rezultate. Lahkotna tekstura se zlije s kožo in zagotavlja dolgo obstojni mat zaključek. Polt je enotna in pore so vidno zožene.

Ker popolnost pomeni trajnost

Stekleničke novih korektorjev Dior Forever Skin Correct, novih Dior Forever Glow Veil in Dior Forever Velvet Veil podlag so zasnovane na način, ki spoštuje regulacije za zmanjšanje negativnega vpliva na okolje.

  • Dior Forever Skin Correct aplikator je narejen v enem kosu in iz 100 % reciklirane plastike.
  • Kartonsko embalažo je možno reciklirati.
  • Stekleničke, ki so bile prej plastične, so sedaj izdelane iz do 40 % recikliranega stekla.

VSE OČI UPRTE NA KAMPANJO, KI JE BOLJ SIJOČA KOT KADARKOLI PREJ

Hiša Dior predstavlja novo Dior Forever kampanjo v doslej najbolj naravni luči: svetlobi sonca.

Nova kampanja, zasnovana pri Diorju se odvija v Salk inštitutu v San Diegu.

Fotografinja Camilla Akrans, režiser Damien Krisl, igralki Anya Taylor-Joy in Yara Shahidi, manekenke Jiali Zhao, Maty Fall in Fernanda Oliveira. Poosebljanje sestrstva in sijaja. Pet žensk in pet edinstvenih osebnosti – novi obraz Dior lepote.


Naslovna fotografija: Dior Forever

Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno