Novo znanstveno odkritje pri negi kože – Dior Capture Totale Le Sérum

Dior znanstveniki so dokazali, da lahko s krepitvijo sidrišča matičnih celic v dermo-epidermalnem spoju obudimo obnovitveni potencial vrhnjice in koži povrnemo čvrstost.

Znameniti Dior serum Capture Totale Le Sérum z odlično formulo, obogateno s fermentirano longozo in ekstraktom toskanskega irisa, obnovi mladostni potencial kože.

  • Vidni znaki staranja so popravljeni.
  • Koža je videti bolj čvrsta, polna in osvežena.
  • Preoblikovanje je vidno in dolgotrajno.

UJEMITE PRIHODNOST

Ključ mladosti je sistem sidranja matičnih celic v koži. Za sidranje matičnih celic v bazalnem spoju skrbita proteina integrin in kolagen VII. S starostjo koža izgublja sposobnost sidranja matičnih celic.

Izguba sidrišča je povezana z znaki staranja, vključno s tanjšanjem vrhnjice in izgubo čvrstosti. Raziskave LVMH potrjujejo, da lahko s sidranjem matičnih celic v dermo-epidermalnem spoju koži povrnemo njen mladostni potencial in tako okrepimo zmožnost matičnih celic, da obnovijo pravilno zgradbo povrhnjice in ji povrnejo čvrstost.

REGENERATIVNO DELOVANJE V VRHJICI

Longoza z učinkovanjem na ključne proteine v osrčju izvornih celic  spreobrne [β] matične celice v matične celice z visokim [⍺] potencialom in s tem obnovi mladostni potencial kože. Čvrstost kože je globinsko obnovljena.

Rekordna učinkovitost za celovito transformacijo kože.

  • 4 ure za glajenje kože.
  • 14 dni za učvrstitev kože.
  • Po 30 dneh redne uporabe izgine do 80 % znakov staranja.

PRVI NA SVETU ZA DIOR

Za Le Sérum je Dior razvil avantgardno platformo testiranja, opremljeno z revolucionarnimi tehnologijami, ki prestavljajo meje inkluzivnosti. Edinstven pristop prikazuje prednosti ene celice za čisto vsak tip kože. Le Sérum je primeren za vse tipe kože in vse starosti.

NENEHNO IN TRAJNO PREOBLIKOVANJE

V le štirih urah po nanosu se zmanjša vidnost gub in koža je videti bolj gladka. Po sedmih dneh uporabe seruma se čvrstost kože močno izboljša.

Rezultati so po mesecu uporabe še boljši in vidnejši – 80 % znakov staranja je popravljenih. Koža je videti bolj čvrsta, polna in sijoča.

Še bolj izjemno je dejstvo, da tudi ob prenehanju uporabe seruma za teden dni učinki seruma še trajajo – koža je še vedno čvrsta, sijoča in gube so vidno zmanjšane.

VIDNI REZULTATI

  • Nepravilnosti kože so vidno zmanjšane.
  • Izboljša se čvrstost kože.
  • Preoblikovanje kože je vidno in občuteno – in to v zelo kratkem času.

Zvesti našim vrednotam kot vodilna francoska modna hiša, si hiša Dior šteje v čast, da lahko ustvari še bolj okolju spoštljive formule in pakiranja. Le Sérum se baha s formulo, ki jo sestavlja 98 % sestavin naravnega izvora.

Multi-fermentacija s 100 % rastlinsko osnovo je trajnostni proces. Natančno izpolnjuje zahteve trajnostnega razvoja, brez sintetičnih dodatkov in genetsko spremenjenih organizmov (GSO). Sestavine so biološko razgradljive in so namenjene recikliranju.

TEHNOLOŠKO DOVRŠENA STEKLENIČKA

Hiša Dior je preoblikovala stekleničko Le Séruma. Preprosta, a elegantna oblika je okrašena s srebrnim pokrovčkom in znakom [⍺] – simbolom za mladost.

Narejena je iz 20 % recikliranega stekla v Franciji za minimalen vpliv na okolje.


Naslovna fotografija: Dior Capture Totale Le Serum

Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno