Ujemimo mladost z Dior Capture Totale Hyalushot

Ohranjanje gladke in polne kože, odpravljanje drobnih linij in gub, zaustavljanje procesa staranja kože – vse to nas vodi v iskanje rešitev pri izvedencih estetske medicine. Kar ena od treh oseb se odloči za različne estetske tretmaje že pred štiridesetim letom (in kar 50 % oseb na Kitajskem že pred petindvajsetim letom), pri čemer je glavni cilj zmanjšati videz drobnih linij in gubic. Za doseganje teh rezultatov se največkrat odločajo za injekcije hialuronske kisline. Ti tretmaji pa imajo kar nekaj pomanjkljivosti: lahko so boleči in velikokrat precej dragi. Prav tako končni rezultat ni takoj opazen. Pomembno je tudi dejstvo, da lahko ti tretmaji spremenijo mimiko obraza s tem, da zamrznejo gibanje in izraz obraza.

Paradoks hialuronske kisline: osnovna molekula za mladostno kožo, ampak njen učinek tudi hitro mine.

Hialuronska kislina, ki je naravno prisotna v telesu, je ključni element pri ohranjanju mladostne in lepe kože, saj vlaži, polni in globinsko obnavlja kožo.

Hidrofilna molekula, ki se sintetizira v celicah kože, lahko nase veže kar 1000-krat večje količine vode, kot je njena masa. Zato je hialuronska kislina ikonična aktivna sestavina v estetski medicini.

Vendar pa hialuronska kislina zelo hitro propade: v povrhnjici obstane največ 3 ure. Hkrati pa tudi hitro upada: sinteza hialuronske kisline se zmanjša za 75 % v samo 30 letih. Diorjevi znanstveniki so želeli najti rešitev za ta fenomen.

Novi Dior Capture Totale Hyalushot, močna ciljna nega, ki deluje na zob časa

1. Odkritje Diorjevih raziskovalcev: izguba sidrišča izvornih celic kože v samem viru mesta izgubljanja hialuronske kisline in pri nastanku gub.

Diorjevi raziskovalci so z raziskavami v preteklih 23 letih o vlogi izvornih celic pri procesu staranja prišli do izjemnega odkritja: izvorne celice s staranjem izgubijo svoje sidrišče v dermo-epidermalnem spoju (-73% sidriščnih proteinov: integrin). Ker dermo-epidermalni spoj postane bolj porozen, to vodi do “spuščanja” epidermalne hialuronske kisline in pospeševanja njenega naravnega propadanja.

Zato prihaja do dehidracije kože in nastanka gub na osmih ključnih točkah obraza: na čelu, med obrvmi, okoli oči, na ličnicah, na vrhu in ob strani nosu, smejalne gube, gube okoli ustnic in marionetne gube.

To novo spoznanje na področju staranja kože je omogočilo izjemne inovacije: Diorjevi raziskovalci so našli način, da zasidrajo izvorne celice v ravni dermo-epidermalnega spoja in s tem zmanjšajo propadanje in izgubo hialuronske kisline. S tem odkritjem so pri Diorju odprli nova vrata upočasnjevanju staranja kože.

2. Dior Capture Totale Hyalushot: koncentrat izjemno močne aktivne sestavine, ki z možnostjo natančnega nanosa cilja na vsako posamično gubo.

Dior s Capture Totale Hyalushot premika meje nege kože: prva intenzivna rešitev za takojšnjo in dolgoročno preoblikovanje kože.

A) Patentiran Dior kompleks dveh hialuronskih kislin, s koncentracijo enako trem profesionalnim injekcijam hialuronske kisline.

Formula Hyalushota s kombinacijo dveh različnih molekularnih tež hialuronske kisline (visoka in nizka molekularna teža) poskrbi za takojšen učinek polnjenja. Za krepitev kožne bariere in dolgotrajno vlaženje je bila razvita visokomolekularna hialuronska kislina, ki je kar trikrat dlje obstojna kot klasična hialuronska kislina.

V formulaciji je prisotna še hialuronska kislina z nizko molekularno težo, ki penetrira globlje v epidermis, kjer poskrbi za obnovo s tem, da poveča širjenje in gibanje keratinocitov.

B) Obnovitvena moč multifermentirane longoze za mladosten videz kože
Rastlina longoza, gojena v Diorjevem vrtu na Madagaskarju, poseduje izjemne obnovitvene lastnosti. Longoza je ikonična sestavina linije Capture Totale. Multifermentirana longoza, ki bogati tudi formulo Hyalushota, vsebuje kar 85 anti-aging molekul ter izboljša sidrišče izvornih celic (+94 % ). Ta dejavnik izboljša kohezijo v dermo-epidermalnem spoju, saj ustvari nekakšen celični zid, ki preprečuje izgubo hialuronske kisline.

3. Formula takoj napne kožo in zagotavlja optimalno udobje
Formula Hyalushota, zvesta Diorjevim standardom kakovosti, je potrebovala kar 120 testov, da zagotavlja ultimativno učinkovitost. Formula vsebuje kombinacijo rastlinskih polimerov, ki poskrbijo za takojšen videz napete kože. Vsak dan je naš obraz podvržen 10.000 premikom, ki oslabijo elastičnost kože. Polisaharid pululan, ki je skrit v samem osrčju te formulacije, ustvari mrežo, ki prepreči pretirano premikanje kože. Ohranja fleksibilnost in naravno mobilnost kože.

4. Visokotehnološka oblika: 200-krat bolj natančen nanos za doseganje ciljnih rezultatov
Elegantna oblika Capture Totale Hyalushota navdahnjena s strani estetske medicine. Ultra tanka konica omogoča natančen nanos na gube. Enostavna, hitra in učinkovita tehnika nanosa za izjemne in takojšnje rezultate.

  • 45 % manj gub

S svojo nepredstavljivo močjo je Capture Totale Hyalushot lahko tudi komplementarna rešitev profesionalnim tretmajem.

  • 89 % žensk se zdi, da z uporabo Hyalushota podaljšajo učinkovitost profesionalnih tretmajev

Najboljši duo za ohranjane mladostne kože
Le Sérum & novi Hyalushot

Okrepljena učinkovitost s Capture Totale Le Sérum
Z uporabo skupaj s Hyalushotom je koža po enem mesecu uporabe dvakrat bolj gladka in pomlajena.

Klinično testirana učinkovitost dokazana na širokem vzorcu različnih kriterijev. Dokazano je bilo, da deluje na:
– 6 fototipov
– ženskah in moških
– izjemno širok starostni razpon
– vseh tipih kož, tudi najbolj občutljivih
– 8 najpogostejših tipov gub.

Sestavlja ga 97 % sestavin naravnega izvora, njegova izjemna formula pa poskrbi, da koža vsak dan sije.

Vsebuje enako količino hilauronske kisline kot tri injekcije in je učinkovit na različnih predelih obraza, kjer so vidne gube. Ta eliksir mladosti je tudi cenovno bolj ugoden kot profesionalni tretmaji. Hyalushot je popoln za doseganje trenutnih lepotnih trendov, saj je po njem koža videti mladostna, gladka in napeta.

5. Nova ikona in popolni zaveznik popolne kože
Nova dnevna osnova – Hyalushot kot del dnevne routine nege kože s Capture Totale.
1. S čistilom Dior Capture Totale Anti-Pollution Super Potent Cleanser očistite obraz.
2. Nanesite Dior Capture Totale Intensive Essence Lotion za pripravo kože na nadaljnjo nego.
3. Nanesite Dior Capture Totale Serum za učvrstitev in globinsko odpravljanje vidnih znakov staranja.
4. Nanesite Dior Capture Totale Hyalushot na vsako gubo in jih zapolnite, za takojšnje glajenje in preprečevanja nastanka novih.
5. Nanesite La Crème za glajenje in učvrščevanje kože.

Hyalushot je lahko vaš dnevni spremljevalec. Naj bo vedno pri roki za hitre popravke, kadar potrebujete dodatno osvežitev in zmanjšan videz gub. Nanesite ličila brez skrbi, da bi ogrozili obstojnost vaše tekoče podlage.

Za prikaz učinkovitosti Hyalushota in njegove vizije univerzalne lepote, je hiša Dior izbrala Jisoo, ikonično korejsko K-Pop zvezdo. Ambasadorka hiše Dior, multitalentirana umetnica, ki popolno uteleša duh Hyalushota: hiter tempo življenja in njena kariera zahtevata popolno kožo. Popolna učinkovitost v tubi – Hyalushot je njen zaveznik za takojšno lepoto, kjerkoli in kadarkoli.


Naslovna fotografija: Dior Capture Totale Hyalushot
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno