Dior Addict Lip Maximizer

Kolekcija Dior Addict je vrhunska izbira za sijaj. Najbolj znameniti izdelek kolekcije je Dior Addict Lip Maximizer – glos za povečanje ustnic. Ima takojšen in dolgotrajen učinek in hkrati ponuja izjemno nego ustnic.

Peter Philips, kreativni direktor Dior ličil, predstavlja prenovljeni kultni izdelek in ga naredi še bolj zaželenega v prečudovitem novem pakiranju. Izdelan je iz 90 % sestavin naravnega izvora, ki ustnicam zagotovijo še več sijaja in z novo paleto odtenkov za več zaključkov različnih intenzivnosti. Za popolne ustnice, polne volumna.

Ponovna oživitev ikone

Nova formula je obogatena s hialuronsko kislino in češnjevim oljem. Čudovita nega za ustnice, ki združuje zrcalen sijaj, maksimalen volumen in vlaženje – takoj in cel dan.

Formulo po novem sestavlja 90 % sestavin naravnega izvora, a rezultat ličenja ostaja nespremenjen. Gre za pravi dosežek Dior laboratorija, ki si je kot cilj zadal sestaviti formulo s čim višjo koncentracijo naravnih sestavin in hkrati ohraniti osupljiv sijaj in teksturo glosa na ustnicah.

31 odtenkov spektakularnega sijaja (12 odtenkov na voljo v Sloveniji)

Umetnik in mojster barve, Peter Philips, ponovno oživi in obogati paleto odtenkov v novi kolekciji barv Dior Addict Lip Maximizer. Sveži ali zapeljivi, nežni ali drzni, vaše ustnice oblečejo v širok izbor odtenkov od nevtralnih barv do intenzivnih oranžnih, koralnih in rdečih odtenkov.

Novi odtenki glosov Dior Addict Lip Maximizer s skrbno prilagojenimi pigmenti so prvič na voljo v dveh intenzivnostih – transparentni ali intenzivni – in štirih zaključkih: klasičen, intenziven, bleščeč in holografski.

Barva in sijaj formuli izdelka dajeta konkurenčno prednost, a ne smemo pozabiti, da je na prvem mestu nega ustnic. Dior Addict Lip Maximizer in Dior Addict Lip Glow se združita v harmonično rutino za izjemen lesk ustnic. Dior Addict Lip Glow je balzam za ustnice s kar 97 % naravno formulo, ki poudari naravno bravo vaših ustnic.

Ob tej priložnosti Dior predstavlja tri nove odtenke znamenitega balzama za ustnice, ki se bodo popolnoma ujemali z odtenki glosa Lip Maximizer: 038 Rose Nude, 039 Warm Beige in 031 Strawberry. Barva, nega ustnic, sijaj in volumen: ustnice so zglajene, navlažene in vidno bolj polne.

Nova kampanja: drzno povabilo k sijaju

Anya Taylor-Joy je obraz Dior Addict Lip Maximizer kampanje. Igralka razkrije bleščečo ženstvenost grafičnega univerzuma in je popolno utelešenje drznega sijaja. Karizmatična in sijoča, kipi od energije in osvetli oder.

Nova kampanja Dior Addict Lip Maximizer je sijoča in ultra modna in opogumlja vse ženske, da zasijejo. Je vabilo, da prikažejo svojo drzno osebnost in svobodo.


Naslovna fotografija: Dior

Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno