MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Digel, sodobna modna eleganca za moške

Nemška znamka Digel je že 80 let sinonom za kakovostna oblačila; od klasičnih oblek do sodobnih modnih kosov za t. i. casual look, torej sproščeni modni slog oblačenja. Ob oblačilih pa znamko zaznamujejo tudi zelo kakovostno izdelani usnjeni čevlji, mokasinke in modne športne superge.

V kolekciji za pomlad/poletje 2024 so v ospredju sodobno krojene moške pomladne in poletne obleke (tajlirane) iz bombaža v več barvah: modri, rjavi, gozdno zeleni. Tudi Digel ima v svoji pomladno-poletni kolekciji letos zelo modne telovnike. Pri tej znamki je veliko modre barve (obleke, jakne, hlače) v kombinaciji s sivo (hlače) in belo (srajce).

V zadnji kolekciji znamke Digel me še posebej navdušujejo tanjše jakne z več žepi in zadrgo ter lahka poletna semiš obuvala in bele superge z rjavim gumijastim podplatom. Zelo trendovsko!

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Jakna Digel
314,00 €
Suknjič Digel
277,00 €
Suknjič Digel
265,00 €
Dolge hlače Digel
146,00 €
Suknjič Digel
277,00 €
Čevlji Digel
135,50 €
Mokasini Digel
146,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Digel

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno