Didriksons: Trajnost je v modi danes ključnega pomena

Danes svet vse več pozornosti namenja trajnostnim pristopom. Zanj so se s svojim življenjskim slogom odločili tudi številni modni vplivneži, ki s svojo izbiro trajnostnih oblačil javnosti sporočajo to novico: »Pravi modni junaki nosijo trajnostna ter obenem modna in kakovostna oblačila.«

Mi se s tem strinjamo, saj menimo, da bi trajnost, modni trendi in kakovost morali od nekdaj hoditi z roko v roki, in ne obstajati drug na račun drugega. Dovolite, da vam ob tem predstavimo prav posebno blagovno znamko, znamko vrhunskih, modnih in seveda trajnostnih vrhnjih oblačil, švedsko blagovno znamko Didriksons. Ta namreč ob tem, da že več kot sto let ostaja zvesta svojemu prvotnemu osnovnemu konceptu, proizvodnji funkcionalnih oblačil, ki te zaščitijo ne glede na vremenske razmere, danes izraža tudi spoštovanje naravi in okoljevarstvenim zahtevam. Nič čudnega, da so prav zato danes, po več kot sto letih, še vedno ena od vodilnih blagovnih znamk v Skandinaviji za bunde in jakne, ki kljubujejo vsem vremenskim pogojem ter se ob tem ponašajo tudi z brezčasnim modnim slogom in vrhunsko kakovostjo.

Inovacije, ki jim danes posvečajo največ časa, so povezane s čim manjšim vplivom na okolje in časovno vzdržljivostjo izdelkov. Njihov cilj je namreč ustvariti oblačila, ki bodo trajala vrsto let in tudi tako čim manj obremenjevala okolje.To je mogoče doseči z uporabo trajnostnih materialov, postopkov barvanja in impregnacijskih postopkov brez PFC. Od leta 2018 v svojo ponudbo vodoodpornih materialov vključujejo oblačila iz recikliranega poliestra, spodbujajo pa tudi uporabo enokomponentnih in ne mešanih materialov, da bi olajšali prihodnje procese recikliranja.

Na jakne blagovne znamke Didriksons prisega tudi ustanoviteljica bloga Beautyfullblog in strastna zagovornica trajnosti na vseživljenjski ravni, Nika Veger.

Oblačila Didriksons so v Nami na voljo tako na ženskem oddelku v prvem nadstropju kot tudi na moškem oddelku v drugem nadstropju.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Didriksons

Plašč Didriksons
250 €
Bunda Didriksons
320 €
Jakna Didriksons
280 €
Plašč Didriksons
300 €

Aktualno