Didriksons za pomlad

Zima je odstopila svoje mesto pomladi, mrzli vetrovi pa se umikajo nežnemu in bolj prijetnemu vetriču. Temu primerna je tudi nova sezonska garderoba trajnostne švedske blagovne znamke Didriksons, ki s pomladno kolekcijo znova pooseblja nordijski minimalizem in večnost njihove športno urbane estetike.

Tokrat jo nagovarjajo s hibridnimi modeli, ki združujejo udobnost puloverja in zaščito pred vetrom anoraka ter eleganco dežnega plašča in sodobnost športne jakne. Tudi barve so v znaku pomladne svežine. V ženski kolekciji prevladujejo pastelni toni v rožnati, zeleni in lila barvi, medtem ko je moška kolekcija v znamenju mornarsko modre, temno sive in olivno zelene barve.

Sončna svetloba se je že prebila skozi oblake, v naravo se vračajo barve in skoraj lahko slišite toplo in težko pričakovano povabilo kot šepet v vetru: Se vidimo zunaj.

SPLETNI NAKUP

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Jakna Didriksons
220,00 €
Jakna Didriksons
130,00 €
Jakna Didriksons
250,00 €
Jakna Didriksons
180,00 €

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Didriksons

Aktualno