MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Didriksons: Na vidiku je nov modni trend

Na modnem vidiku je nov trend, imenovan gorpcore. Gre za trend, ki črpa navdih iz narave in v vsakodnevne oblačilne kombinacije s poudarkom na uličnem slogu vključuje praktičnost pohodniške opreme. Poleg pohodniške obutve, jaken iz flisa, cargo hlač, vetrovk in dežnih plaščev, gorpcore slog pogosto vključi v stajling tudi funkcionalne nahrbtnike in torbice za čez ramo, malo nakita in športna sončna očala. Oblačila in modni dodatki, ki jih povezuje ta trend, veljajo za dobro modno naložbo, saj ostajajo praktični in večni, izdelani pa so iz vrhunskih, tehnološko dodelanih materialov. Med blagovne znamke, ki so med ljubitelji gorpcora še zlasti priljubljene, sodi tudi švedska blagovna znamka vrhnjih oblačil Didriksons. Njihova oblačila niso le odlična izbira za vse vremenske razmere, ne glede na to, ali ste na sprehodu v mestu ali v naravi, Didriksons je s svojim izborom materialov zavezan tudi k trajnosti, kar je med privrženci gorpcora zelo pomembna odlika blagovnih znamk.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Prehodna jakna Didriksons
250,00 €
Balonar Didriksons
230,00 €
Prehodna jakna Didriksons
250,00 €
Jopica Didriksons
120,00 €
Prehodna jakna Didriksons
230,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Didriksons
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno