MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Didriksons: Jubilejna kolekcija za 110. rojstni dan

Švedska blagovna znamka Didriksons to jesen obeležuje 110-obletnico, zato je njihova kolekcija za jesen in zimo 2023 trdno povezana z njeno dediščino in zavezanostjo, da kupcu ponudi udobje in zavetje ne glede na vremenske razmere.

Nova jesenska kolekcija temelji na zgodbi o plastenju in zavetju. Od udobnih plaščev, bund in vetrovk do vsestranskih park, narejenih za ekstremne vremenske razmere. Kot vedno blagovno znamko Didriksons navdihujeta obala in narava. Barve oblačil se poigravajo z odtenki, kot so snežno bela, zamolklo rožnata, pistacijevo zelena, rjava, črna in bež, medtem ko različne teksture materialov poveličujejo pestrost skandinavske obale. Oblikovalska ekipa je svojo inovativnost nadgradila tudi z oblikovanjem brezčasnih krojev in izbiro proizvodnih procesov, ki zmanjšujejo porabo vode. Prav zato je veliko oblačil izdelanih iz recikliranih materialov in pobarvanih s tehnikami, pri katerih varčujejo z vodo. Da bi bili kos vsakodnevnim opravilom v nordijskem obalnem vremenu, ki ga prinaša hladna, mokra in vetrovna sezona, pa je večina jaken, park in bund tudi 100-odstotno nepremočljivih in odpornih proti vetru.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Plašč Didriksons
350,00 €
Prehodna jakna Didriksons
300,00 €
Bunda Didriksons
350,00 €
Prehodna jakna Didriksons
350,00 €
Bunda Didriksons
480,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Didriksons
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno