D&G DOLCE Rose Edition, vrtnica izjemne privlačnosti

Ta lahkotna, razigrana toaletna voda izraža dekle Dolce & Gabbana. Drzna, optimistična in družabna, spontano a odločno širi svoj mladostni, ženstveni duh. Dolce Rose časti najbolj ikonično cvetje, vrtnico – simbol ljubezni, lepote in ženstvenosti, ko eden od ikoničnih vzorcev Dolce & Gabbana. Dišava, ki jo je izdelal parfumer Violaine Collas, te zasvoji s sadno-cvetnim vonjem, ki združuje nežni absolut vrtnice in hrustljavo vrtnico centifolija z mehkimi mošusi in ostrim rdečim ribezom. Vesela in polna energije je Dolce Rose vrtnica izjemne privlačnosti.

Dišava se odpre z živahnimi zgornjimi notami sadja, ki jih posladkata hrustljavo zeleno jabolko in sončna mandarina. V osrčju dišave se sočnemu slastnemu koktajlu pridruži bela breskev, ki nas zapeljivo popelje do cvetličnega šopka cvetov magnolije in veličastne vrtnice. Dve različni noti vrtnice cvetita v harmoniji in podarjata dišavi svoj edinstven podpis. Vrtnica centifolija razkriva svež vonj, medtem ko absolut vrtnica prinaša bolj čuten in pudrast vonj. Temu bogatemu cvetličnemu šopku se v ozadju pridruži nežni mošus, pomešan s sandalovino, ki ustvarita neustavljivo privlačnost. V pritličju Name.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v naši veleblagovnici ali pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo, da vam izdelek poiščemo in pošljemo.


Foto: Dolce & Gabanna

Aktualno