Dermokozmetika SVR, z aktivnimi sestavinami

Ko sta magistra farmacije Sylvie in Robert Veret v 60. letih 20. stoletja v Franciji osnovala blagovno znamko SVR, si gotovo nista predstavljala, da bo čez 50 let le-ta postala sinonim za dermatološko znamko, ki je v svoje formule vkomponirala izjemno visok odstotek aktivnih sestavin in hkrati poskrbela, da so vsi njeni izdelki primerni tudi za občutljivo kožo. In vendar je tako – SVR ima v svojih formulah 5 % niacinamida, 15 % azelaične kisline, 20 % vitamina C in kar 50 % uree!

Kot vsaka dermatološka znamka je tudi SVR sicer razdeljena na najrazličnejše linije: za ljudi s suho in atopično kožo priporočamo linijo Topialyse z bombažnim oljem, ki je bogata z omega 3, 6, 9 maščobnimi kislinami, ljudem z rdečico bo olajšanje prinesla linija Sensifine AR s patentiranim Endothelyolom, ki krepi stene kapilar, izjemno dobro prodajana je tudi linija Xerial za odstranjevanje zadebeljene kože, ki ima izdelke z 10 – 50 % vsebnostjo uree in še veliko drugih.

Poseben poudarek pa SVR namenja snovanju izdelkov, ki blažijo znake staranja. Na račun tega je ustvaril kar tri anti-aging linije: Densitium z biokalcijem in fragmentirano hialuronsko kislino, Biotic s pasteriziranimi probiotiki in linijo ABC, ki je dobila ime po za človeško telo ključnih vitaminih A, B in C.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Krema za nego obraza SVR
40,18 €
Čistilno mleko za obraz SVR
24,53 €
Krema za nego obraza SVR
17,97 €
Čistilno mleko za obraz SVR
15,44 €
Krema za nego obraza SVR
19,03 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: SVR
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno