Dermatološka kozmetika SVR

Francoska dermatološka znamka SVR je svojo priljubljenost dosegla zaradi treh razlogov: izjemno visokega odstotka aktivnih učinkovin v izdelkih, izrazite hipoalergenosti in zaradi kupcu prijaznih cen.

Blagovna znamka, ki sta jo ustanovila zakonca, oba magistra farmacije, je sprva začela svojo poslovno pot kot družinsko podjetje, toda učinkovitost izdelkov je pripomogla k temu, da so se v nekaj desetletjih razvili v brand, ki ima prodajna mesta po vsem svetu.

SPLETNI NAKUP

SVR ima v svojem asortimanu izdelke za vse tipe kože, od najbolj suhe, atopične kože, ki jo bo odlično negovala linija Topialyse z bombažnim oljem, bogatim z omega maščobnimi kislinami, do rdečične kože, za katero bo poskrbela hladilna linija Sensifine AR. Prav tako linijo zase najdejo tudi najstniki, za katere je bila ustvarjena linija Sebiaclear, ki odlično uravnava raven sebuma v koži in jo čisti na neagresiven način.

Najbolj prodajani pa ostajata anti-aging linija ABC z visokim odstotkom retinola in vitamina C in sončna linija Sun Secure, ki nudi kar 360 stopinjsko zaščito proti sončnim žarkom.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Krema za nego obraza Svr
40,18 €
Krema za nego obraza Svr
19,03 €
Krema za nego oči Svr
27,07 €
Univerzalna krema Svr
15,44 €
Krema za nego obraza Svr
19,24 €

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: SVR

Aktualno