Deha za ljubiteljice sproščene ulične mode, 20 % ugodneje

Blagovna znamka Deha je sinonim za trendna športna oblačila in oblačila za prosti čas, navdihnjena z ulično modo. Ta je v kolekciji za jesen in zimo še zlasti izražena, ko govorimo o hlačah. Fuzija trenirke in priljubljenih cargo hlač je odlična izbira tako za bolj sproščene kombinacije kot tudi za malce bolj drzne modne različice z bluzo in klasičnim suknjičem.

Silhueta oblačil je sproščena in zračna z nekaj bolj tesno oprijetimi kosi, ki pridejo prav pri modnem slojenju. V ospredju kolekcije so zeleni, fuksija in peščeni toni ter večna črna barva, ki pa tokrat ni zgolj običajna črna barva. Zaradi kontrastnih sijočih in mat materialov, združenih v simetrične ali asimetrične vzorce na jaknah, hlačah in krilih, črna barva športnim oblačilom pričara kanček sodobnega, trendnega glamurja.

Vzorci se zgledujejo po umetnosti grafitov, igrivi napisi se pojavijo na majicah in jopicah, medtem ko je klasičen pepita vzorec videti nadvse sodobno na dvodelnem kompletu jakne in hlač izrazitega športnega kroja.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Dolge hlače Deha
103,00 €
Jopica Deha
122,00 €
Majica dolg rokav Deha
75,00 €
Jopica Deha
103,00 €
Športne hlače Deha
84,00 €

SPLETNI NAKUP

Znamko Deha lahko v veleblagovnici nakupujete z 20 % popustom do 5. 11. in na spletu do 6. 11. 2022.

Naslovna fotografija: Deha
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno