Deha navdušuje z barvito kolekcijo oblačil za prosti čas

Italijanska blagovna znamka Deha, ki v edinstvene kreacije povezuje profesionalne detajle plesne garderobe in oblačila za prosti čas, se v novi kolekciji za pomlad in poletje 2022 navdušuje nad barvo leta, lila barvo, nežno rumeno in klasično baletno kombinacijo bež barve in črne čipke.

Na plesni podij je povzdignila tudi zelo moden tie dye vzorec, ki ga je mogoče v nežni pastelni kombinaciji zaslediti tako na majicah in hlačah. Kroji oblačil ostajajo ležerni, navdihnjeni z džez baletom, jogo in pilatesom ter jih brez težav nosite tudi zunaj telovadnic. Naj izpostavimo obleke, ki spominjajo na z volanom podaljšane majice, T-majice z asimetričnim zaključkom na dolžini, jope, široke plesne hlače, trenirke … Naj se pomladni ples začne.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Hlače Deha.
113 €
Kratke hlače Deha.
92 €
Krilo Deha.
113 €
Majica Deha.
54 €
Obleka Deha.
80 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Deha

Aktualno