Decleor: Dobrodošle v klub 50+

Kaj pa je v tem klubu drugače kot v klubu 40+? Predvsem kar zadeva stanje kože? Ta je postala kanček bolj zahtevna.

Čeprav smo že ugotovile, da pretirano drage kreme ne delajo čudežev, vseeno potrebujemo dobre negovalne izdelke, pravo rutino in nekaj več časa za uživanje pri tem. Saj veste, tudi je hrana boljša, če jo pripravimo z ljubeznijo. Tudi naša koža bo lepša, če bomo z njo ravnali ljubeznivo.

Naša koža nam iz dneva v dan kaže prav vse znake staranja, ki niso samo gube, pomanjkanje čvrstosti in prožnosti kože, temveč tudi vedno bolj otekle veke, neenakomerna polt, enemu temnemu madežu se sčasoma pridružijo še naslednji, koža nima več mladostnega sijaja in je vedno bolj suha.

Na voljo je nov izdelek naravnega izvora, ki zaustavlja učinke, ki jih prinese čas. Krema z glavno sestavino eteričnim oljem iz bele magnolije, ki na naraven način globinsko regenerira kožo. Magnolija je odporna rastlina, saj je cvetela na zemlji že pred 140 milijoni leti. In kaj je tisto, kar ji je pomagalo preživeti? Eterična olja, ki ščitijo rastlino. In ravno eterično olje iz bele magnolije poveča sintezo kolagena v koži za kar 112 %.

Pomembni sestavini, ki ju boste našli v Rosy kremi, sta še mlečna kislina in rožnati pigmenti. Uporabljajte jo vsako jutro – lahko samostojno, lahko preko seruma White Magnolia, kar vam toplo priporočamo. In rezultat? Čakamo vaše odzive. Mi pa lahko zatrdimo, da je odličen. Že po 14 dneh je koža bolj gladka, čvrsta in sijoča.

Nikoli ne pozabite na uporabo kreme za predel okoli oči, kjer je koža drugačna, bolj tanka, bolj ranljiva.

Bela magnolija je cvetela že dolgo, dolgo nazaj, me pa bomo skupaj z njo cvetle še dolgo v prihodnost.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Ampula za obraz Decleor
133,69 €
Maska za obraz Decleor
33,77 €
Nočni balzam za obraz Decleor
52,67 €
Losjon za telo Decleor
39,88 €
Olje za obraz Decleor
70,39 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Decleor
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno